Szabadidő

Kicselezte a gyorshajtókat a nagyi

A száguldozók miatt nehezen jutott át az otthonához közeli zebrán, ezért egy szexbabát állított ki a sarokra.

Itthon is rendszeres probléma, hogy idős nénik és bácsik nehezen küzdik át magukat a zebrán, amíg zöld tart. Ez még a jobbik eset, mert van, amikor lámpa sincsen, csak az autók száguldoznak. Egyszer mi is írtunk a még a fiatalabbak számára is veszélyes gyalogosátkelőkről.

Most egy leleményes kínai nagymama folyamodott drasztikus megoldáshoz, hogy a lakóhelyéhez közeli zebrán normálisan át tudjon kelni: egy szexbabát kötözött a kereszteződésben álló fához, hogy ezzel lassítsa le a gyorsan hajtó autósokat és motorosokat, írja a Car News China. Még le is fotózták, ahogy pizsamában intézkedik.

Kicselezte a gyorshajtókat a nagyi

Hasonlóan céltudatos magyar nénikéhez maguknak is volt szerencsénk, bár ő a villamost akarta elérni. Mivel futni nem tudott, a síneken araszolt a villamos felé, nehogy el tudjon indulni a vezető. Az utasok közben perceken át szurkoltak neki, hogy odaérjen.

Ötletek konzervatív magyar néniknek és bácsiknak

A kínai nagyi példáján felbuzdulva elgondolkoztunk azon, milyen egyéb módszerekkel lehetne lassításra bírni a zebránál az autókat. Mondjuk a lenge öltözetű szexbaba helyett talán egy rendőrbáb is megteszi, csak az utak szélén éttermeket reklámozó ijesztő népruhás bábokra kellene egyenruhát húzni. Amire még biztosan felfigyelnek tömegek, az az, ha valamit ingyen adnak, például egy hatalmas „ingyen okostelefon” táblával sem fognánk mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top