Szabadidő

Horrorfilmet játszott a mozi a gyerekeknek

Pánikban menekültek a családok a nézőtérről, miután a Madagaszkár 3. helyett egy brutális horrorfilmet raktak be véletlenül.

Egy nottinghami moziban véletlenül a Parajelenségek 4. című kísértethorrort rakták be a Madagaszkár 3. helyett egy délutáni vetítésen a családos nézőknek, írja a Huffington Post. A 16 éven aluliak számára nem ajánlott horror ráadásul úgy kezdődik, hogy egy véres hulla vetődik a kamerának nagy erővel.

Horrorfilmet játszott a mozi a gyerekeknek

A gyerekek azonnal sokkot kaptak, és a szülők pánikba esve rohantak a gyerekeikkel a kijárat felé. A legkisebb gyerek egy ötéves óvodás volt.

Felnőtteknek is durva

„A kisfiam már nagyon várta a Madagaszkár folytatását, imádja ezt a rajzfilmet – mesélte az egyik édesanya. – Fél órát kellett várnunk a kezdésre, és rögtön bevillant, hogy valami nincsen rendben. Az első rész legfélelmetesebb jelenetével kezdődik, még egy felnőtt ember is szívrohamot kap tőle. Képzelheti, micsoda félelem ült ki a kicsik arcára. Mindenki rohant a kijárathoz, csak a gyerekek kiabálása és sírása hallatszott a sötétben. Alig láttak valamit a filmből, de szerintem egy életre nyomot hagyhatott bennük.”

A Daily Mail egy videót is készített, amiben jeleneteket vágtak össze a két filmből, hogy érzékeltessék az éles hangulatbeli különbséget:

A mozi azzal védekezett, hogy technikai hiba történt, a jegyek árát visszafizették, és még a helyszínen felajánlották mindenkinek, hogy ingyen megnézhetik a Madagaszkár 3-at fél órával később. Természetesen bocsánatot is kértek, és ígéretet tettek rá, hogy ilyesmi többé nem fordulhat elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top