Szabadidő

Amikor a test és a lélek együtt vibrál

A kisbaba körüli teendők leterhelik az anyukákat. Fizikailag csúcsformában kellene lenniük, de a helyzet az, hogy energiahiányban szenvednek. Az edzők számára kihívást jelent az anyukák edzése. Az erő, az izmok funkciója, az izomtónus és az energia visszaszerzése közben a terhesség alatt lerakódott zsírkészletek letornázása is feladat. Hatékony, gyors, nem kimerítő megoldásra van szükség. A Power Plate® vibrációs tréningjével mindez elérhető.

Amikor a test és a lélek együtt vibrálA módszer széles körű felhasználása

Tudományosan bizonyított, hogy nemcsak a hatékony alakformálás, hanem a test megerősödése, a zsírsejtek számának csökkenése, a jobb keringés, a csontok megerősödése, a kollagénszint javulása is a kedvező hatások közé tartozik. A Power Plate® tréning alkalmazása egyedülálló élményt jelent, kellemes, változatos, időtakarékos, és könnyű megtartani vele az elért eredményeket. A vibrációs tréning során a test és a lélek együttesen edződik.

 

A vibráció hatása a szervezetre

Az izommunka olyan gyors és erős, hogy megemelkedik a pulzus, felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, felerősödnek a szervezet méregtelenítő funkciói. Az izomzatban fellépő egyensúlyhiány rövid idő alatt megszűnik, kiegyenlítődik, a testtartásbeli problémák és a fájdalmak enyhülnek. Már az első pár alkalom után láthatóvá válnak az eredmények ebben a sorrendben: alakformálás, kötőszövet-feszesedés, a cellulit kisimulása, zsírégetés, izomstabilizálódás.

 

Amikor a test és a lélek együtt vibrál

A Power Plate® az izmok erősítésére és a test fogyasztására is alkalmas

Komplex hatásmechanizmusa miatt a reflexív izommunka által erősödik, és tónusossá válik a test, a mélyizomzatot is megdolgoztatja, melyet akaratlagosan nehezen tudunk edzeni. Hormonális folyamatokat indít el a zsírégetésre, célzottan edzhetők a kritikus területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék). A Power Plate®-et használók teste átalakul, az izmok stimulálásával tónusos, szálkás izomzat épül fel, amely tartós fogyást eredményez.

Egy tréning hossza 30 perc

A kezdők optimálisan heti három alkalommal edzenek, alkalmanként fél órát. Mivel az eljárás a reflexek által kiváltott izomtevékenységen alapszik, mindenki számára könnyen, megerőltetés nélkül végezhető. Általános egészségügyi előnyei mellett a hagyományos sportok és edzéstevékenységek méltó párja lehet.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top