Szabadidő

Már biztos! Kirúgják az X-Faktor női mentorát

Áll a bál az amerikai X-Faktor körül. A műsor megálmodója, Simon Cowell szerint az egyik mostani női mentor, Demi Lovato egy hisztis némber. Ki is rúgja jövőre a show-ból.

„Hihetetlenül buta, elképesztően lusta és egy hisztis némber” – így jellemezte Demi Lovato énekes-színésznőt Simon Cowell. Az X-Faktor műsor kitalálója elmondta: egyáltalán nincs megelégedve a fiatal sztár munkájával, és nem lát arra sok esélyt, hogy jövőre is visszahívja zsűrizni a tehetségkutató amerikai verziójába. Lovato szerint azonban a brit Cowell szándékosan terrorizálja, és fogalma sincs, miért hívta őt a műsorba, ha szakmailag nem tartja elég felkészültnek a feladathoz.

Cowell egyébként imádja a női mentorokat cserélgetni. A 2011-es évadban ugyanis még Paula Abdul és Nicole Scherzinger zsűrizett az amerikai X-Faktorban. „Paula elfáradt, Nicole pedig úgy viselkedett, mint aki ott sincs. A helyükre Britney Spears és Demi Lovato jön majd” – mondta a 2012-es évad elején Simon Cowell.

Egyes pletykák szerint a következő magyar X-Faktorban szintén mentorcsere várható – igaz, nálunk erre még nem került sor, Amerikában és Angliában azonban akár az évad közepén is megválnak a gyengén teljesítő ítésztől.

Már biztos! Kirúgják az X-Faktor női mentorát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top