Szabadidő

Mit énekeltünk a legtöbbet a karaokepartikon 2012-ben?

Tarolt Adele, a Queen, és az LMFAO. Ezeket imádtuk énekelni a bulikon!

Igaz, a Someone like you  című dal nem 2012-es, de úgy tűnik, az amatőr énekesek most is imádják. Pedig elég nehéz elénekelni, mégis nagyon sokan ezt a dalt választják, ha mikrofon kerül a kezükbe.

forrás:sun.co.uk
Forrás: thesun.co.uk

Egy internetes karaokeoldal összesítése szerint 2012-ben több mint 3 millió énekes szórakozott így házibulikon, és a legtöbben Adele világhíres dalát választották. A második nóta, amire a legtöbben vállalkoztak, a már ezerszer hallott kanadai popszenzáció a Call Me Maybe volt. Aztán jön a One Direction’s What Makes You Beautiful című dala, és a negyedik helyen ismét a vörös énekesnő, Adele másik nagy klasszikusa, a Rolling In The Deep áll.

Az ötödik helyen pedig meglepetésünkre nem mai sláger, hanem a Queen óriási dala, a Bohém rapszódia áll, mögötte pedig újra a brit csillag, Adele slágerlistás száma, a Make You Feel My Love.

A karaokepartik top tízes listájába bekerült még az LMFAO Sexy an I Know It című száma, ami valljuk be, nem nagyon dolgoztatja meg a hangszalagokat, és olvasni sem kell hozzá sokat a klip alatt futó szöveget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top