Szabadidő

Stewart és Pattinson a legjobban kereső filmes szerelmespár

Az Alkonyat-kasszasikerekkel a hátuk mögött Kristen Stewart és Robert Pattinson filmjeinek bevétele volt a legnagyobb az utóbbi három évben a hollywoodi romantikus filmpárok közül.

A Forbes magazin összeállítása szerint az Alkonyat-filmek bevétele Észak-Amerikában elérte az 1,17 milliárd dollárt. A romantikus filmes párok tízes toplistáját közlő lap a Stephenie Meyer regényei nyomán született filmsorozat sikerét a szokatlan történetnek és annak tulajdonította, hogy a hatalmas rajongótáborral rendelkező két színész a való életben is egymásba szeretett.
Kapcsolatuk viharainak, szétválásuknak, majd ismételt összemelegedésüknek a nézők is tanúi lehettek.

Stewart és Pattinson a legjobban kereső filmes szerelmespár
A toplista második helyét Channing Tatum és Rachel McAdams foglalta el, akik a Fogadom című románcban játszottak együtt. A film az Egyesült Államok és Kanada jegypénztárainál 125 millió dolláros bevételt ért el, a nemzetközi piacon pedig további 71 millió dollárt.

                         Alkonyat-függő vagy? Itt az ideje, hogy megtudd! – Kvíz!

A dobogó harmadik fokára Jennifer Aniston és Adam Sandler állhatott a Forbes szerint: Kellékfeleség című produkciójuk Észak-Amerikában 103 millió dollárt hozott, ami a nemzetközi forgalmazással csaknem a duplájára nőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top