Szabadidő

Ingyen mehetnek a Rómeó és Júliára a szerelmesek

Nemcsak az idén házasulandók, hanem az ezüst- vagy aranylakodalmukat ünneplő házaspárok is ingyen nézhetik meg a Rómeó és Júlia operát Pécsett. Nekünk tetszik az ötlet!

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, ezért gondolta a Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Nemzeti Színház társulata, hogy meglepi az igazán szerelmes párokat. A választásuk nyilván a nagy klasszikusra, a Rómeó és Júliára esett, amit február kilencedikén nézhetnek meg a jelentkező párok. Ráadásul az áprilisi bemutató előtt először ők nézhetik meg a szerelmes operát.

Ingyen mehetnek a Rómeó és Júliára a szerelmesek

Az ifjú jegyeseknek, vagy a 25, illetve 50 éve házasoknak (még leírni is nagyon sok) nem kell pénzt vinniük a jegypénztárhoz, csupán a foglalási igazolásukat a házasságuk időpontjára, vagy a házassági anyakönyvi kivonatukat, és már kapják is a jegyet. Szívesen benéznénk majd a nézőtérre, biztosan egészen különleges lesz az előadás hangulata, hiszen csupa szerelmes ül majd a nézőtéren. „Love is in the air!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top