Szabadidő

Hétvégi programok: oviparádé után konyhashow

Az első tavaszi hétvége van, úgy örülünk! Válogattunk is nektek néhány tuti programot!

Hétvégi programok: oviparádé után konyha showOviparádé

Hova járjon a gyerek óvodába? Melyik a legjobb hely neki, és van-e ott férőhely? Tanuljon angolul, vagy inkább énekeljen? Szombaton a Millenárison alapítványi és magánóvodák mutatkoznak be, közben pedig a gyerekeknek Kovácsovics Fruzsina énekel, és még a pingvintáncot is megtanítja. A szülők pedig nézelődés után szakértőket is meghallgathatnak, hátha segíti őket a választásban. A belépés előzetes regisztrációval ingyenes.

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? Március 2.
Mennyi? 500 forint (regisztrációval ingyenes)

Hétvégi programok: oviparádé után konyha showToros Pálinkafesztivál

Még egy utolsó telet idéző fesztivál a hétvégére a Toros Pálinkafesztivál Szegeden. Disznót vágnak, pálinkát kóstolgatnak, vagy inkább isznak, csattognak a böllérkések, darabolnak, gyúrnak, töltenek, és persze esznek. Családi káposztafőző-verseny is lesz és igazi disznótoros ebédek, este pedig Wolf Kati énekel. Ez után a hétvége után, ha rendesen végigcsináljuk, tuti hogy szükségünk lesz egy alapos tisztítókúrára!


Hol?
Szeged, Széchenyi tér
Mikor? Február 28-tól március 3-ig.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: oviparádé után konyha showKonyhakiállítás

Hogyan kell jól grillezni, milyen az intelligens konyha, mitől mester egy cukrász – és még sok más kínzó kérdésre választ kaphatsz a konyha témakörből a három nap alatt. Bloggerek és mesterszakácsok mutatják meg a legmenőbb fogásokat, és persze az ételeken túl lesznek tárgyak is. Például ha épp konyhafelújításban vagytok, vagy beszereznél valami kis újdonságot, lesznek konyhai kisgépek, borhűtők meg bútorok, és edények, cukrászfáklyák, de még csaptelepek is. A konyha szerelmeseinek kihagyhatatlan.

Hol? Budapest, Papp László Sportaréna
Mikor? Március 1–3.
Mennyi? 1200–1900 forint


Hétvégi programok: oviparádé után konyha showDunakanyar Kézműves Vásár

Tavasz első hétvégéjén miért ne mennél ki a városból egy kicsit egy jó kis vásárba? Szigetmonostoron szigeten innen és szigeten túl is várják a vásári kavalkádra szomjazókat. Feltöltheted a kamrádat finomságokkal, vagy a fürdőszobát kézműves szappannal! De jól jöhet egy új fakanál vagy egy cserépedény. Ha pedig engedünk a hiúságnak, egy szép, kézműves nyaklánccal is meglephetjük magunkat!

 

 

Hol? Szigetmonostor
Mikor? Március 2.
Mennyi? Ingyenes

Hétvégi programok: oviparádé után konyhashowNyílt nap a Babóban

Hangkerék, bari-ball, csengő-babongó és hangkerék – csak néhány kalandos nevű fejlesztő játék a Babóban. A Babó egy olyan fejlesztő központ, ahol sérült és egészséges gyerekeket együtt fejlesztenek. “A Babóban nincsnenek fekete bárányok” – ez a jelszavuk, nekünk pedig ez nagyon szimpatikus. A fejlesztő játszóház nyitása örömére nyílt napot tart szombaton. Ott ki lehet próbálni az össze játékot, a szülők pedig beszélgethetnek a csapat fejlesztőivel. A honlapjukon pedig otthoni fejlesztő videókat is találhattok majd!

Hol? Budapest, Babó Fejlesztőközpont
Mikor? március 2.
Mennyi? ingyenes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top