Szabadidő

Colin Firth úgy tangózik, mint egy argentin macsó – videó

Imádnivaló, amikor zavarba hozzák, igazi gentleman, szenzációsan tangózik és a fiatalkori képei neki is kedvesen cikik. Hét fantasztikus videó, ami után még inkább bele leszel habarodva Colin Firthbe.

Igazi gentleman

A BAFTA díjátadón nem várta meg, hogy egy segéd odarohanjon, hanem személyesen hozta vissza Meryl Streepnek a leesett cipőjét, sőt letérdelve a lábára adta. Egy puszi járt is ezért.

Úgy tangózik, mint egy latin szerető.

Az Easy Virtue című, Magyarországot sajnálatosan elkerülő filmben Jessica Bielt úgy táncoltatja meg, hogy az még egy argentin macsónak is a becsületére válna.

A fiatalkori fotói neki is legalább annyira kedvesen cikik, mint bárki másnak

Imádja a rajongóit

Türelmesen dedikál, kedvesen megköszöni, amikor a rajongók felköszöntik a szülinapján, megígéri, hogy visszaadja a dedikáló tollat, de a Mamma Mia dalt azért már nem énekli el. Mindennek van határa.

Aranyos, amikor zavarba hozzák

Az Ellen DeGeneres showban a műsorvezető egy életnagyságú, viaszból készült Colin Firth bábut ajándékozott neki. Colin alig akarta elhinni, és a videón végig látszik rajta, mennyire zavarban van ettől.

Szerenádban sem utolsó

A Bunbury című filmben az erkély előtt szárnysegédkedik egy szerenádban, és egészen szenzációs a kis gitárjával és a kissé nőies énekhangjával. A jelenetben a Mamma Mia előfutárát köszönhetjük.

Colin alsógatyában, az ablakpárkányon egyensúlyozva is lenyűgöző

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik a Dől a moné című vígjátékot Cameron Diaz és Colin Firth főszereplésével, melyben emberünk egy hamis Monet képet próbál eredetinek álcázva csillagászati összegekért elpasszolni, de közben óriási kalamajkába keveredik egy luxushotelben, és még a nadrágját is elveszíti. A film előzetesében az ablakpárkányon zokniban és alsógatyában egyensúlyozó Colin Firth-öt is megcsodálhatjuk.

Jön a Bridget Jones 3
Dadogás, trón, Oscar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top