Szabadidő

Hamis Depeche Mode-jegyeket árulnak

Nagy mennyiségű hamis jegy került a budapesti Depeche Mode-koncert kapcsán a piacra, főként interneten próbálják árulni.

Hamis Depeche Mode jegyeket árulnakA koncertet szervező cég tudomására jutott, hogy a május 21-ei, Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode-koncert kapcsán nagyszámú hamis jegy tűnt fel a piacon. Ezek a belépőjegyek kísértetiesen hasonlítanak az eredetire, szabad szemmel a különbség megállapíthatatlan.

„A bejáratoknál minden jegyet a vonalkódja alapján elektronikusan ellenőriznek, kizárólag az eredeti, érvényes és még fel nem használt belépőkkel lehet majd bejutni a stadionba. Hamis vagy már felhasznált jeggyel (vonalkóddal) nem tudják megtekinteni a koncertet, a hamis jegy felhasználói ellen pedig kénytelenek vagyunk eljárást indítani. A hamis jegyek főként a színpad előtti kiemelt állójegyeket utánozzák, amelyek tavaly novemberben egyetlen nap alatt elfogytak, és azóta legális forrásból azok nem beszerezhetőek. Bármennyire eredetinek néz ki tehát egy jegy, kéz alól, internetes aukciós oldalakon nem érdemes azokat megvásárolni!” – tudtuk meg a szervezőktől.

Hivatalos jegyirodából még vásárolhattuk jegyet, illetve a www.ticketpro.hu vagy a www.livenation.hu oldalakon keresztül vásároljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top