Szabadidő

Videó: Te is lehetsz vendégszerkesztő

Hozzánk látogatott két olvasónk, hogy egy napig velünk együtt szerkesszék a Nők Lapja Cafét. Az akció olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, folytatjuk! Nézd meg az "Egy napról" készült videónkat, és ha kedved van, csatlakozz hozzánk!

Reni és Anita volt az a két olvasó, akit kiválasztottunk, hogy töltsenek el velünk egy napot a szerkesztőségben. Valóságos káosz uralkodott aznap nálunk. Teszteltünk fagyikat, forgattunk videókat, írtunk cikket esküvői előkészületekről, fociról és a szülés utáni szexről is. A lányok belecsöppentek a közepébe, és nekünk is kihívás volt az első „Egy nap” akció.

Renitől azóta kaptunk, egy új levelet nézzétek csak! “Nagyon jó volt nálatok, és nagyon aranyosan fogadtatok minket! Azóta minden reggel az NLCafé-s bögrémből iszom a teám, No meg Pöttöm is… :)”

Videó: Te is lehetsz vendégszerkesztő

Úgy döntöttünk, folytatjuk! Júniusban is vendégül látunk egy olvasót, aki velünk írja és szerkeszti az oldalt. Talpraesett vagy és jól informált? Mindenről megvan a véleményed, és ezt jól meg is tudod fogalmazni? Akkor jelentkezz, és csatlakozz hozzánk egy napra! Légy tagja a Nők Lapja Café szerkesztőségének, dolgozz, ötletelj, pezsegj velünk! Ha úgy érzed, van mondanivalód, jelentkezz! Ezúttal az ötletet te adhatod, a mosoly pedig MINDENKIÉ!

A jelentkezés feltételei:

Írj egy rövid bemutatkozást magadról, és küldd el nekünk e-mailben! Kíváncsiak vagyunk, mivel foglalkozol, mi érdekel, miről szeretsz olvasni, na és persze arra is, hogy milyen anyagokat látnál szívesen az oldalon.

Jelentkezési határidő: június 1.

Alaposan átolvassuk a pályázatokat, és a szerencsés vendégszerkesztő nevét a Facebookon jelentjük be. Neked pedig nincs más dolgod, mint szólni anyunak, apunak, a gyerekeknek, a kollégáknak, és csatlakozni hozzánk!

Várunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top