Szabadidő

Barátok közt-szereplő után nevezte át magát a Másnaposok sztárja – videó

A 43 évesen is szenzációsan szép Heather Grahammel a sztriptízről, a magyar származású Justin Barthával a Barátok köztről, Ken Jeonggal pedig a kamera előtti meztelenkedésről beszélgettünk Londonban. Exkluzív videointerjú a Másnaposok szereplőivel – 2. rész!
Lemaradtál az első részről?  Londonban találkoztunk Bradley Cooperrel, Ed Helmsszel és Zach Galifianakisszal is. Nézd meg ezt a beszélgetést is, itt!

Amikor leülök a Heather Grahamből és Justin Barthából álló páros elé, Justin kapásból zavarba hoz azzal, hogy megdicséri a piros pulcsimat. Ezen gyorsan átlendülünk, hogy helyette inkább olyan dolgokról beszélgessünk, mint az ő magyar származása, sőt véletlenül még a névrokona is szóba kerül a Barátok köztből. A végeredmény: Justin Bartha hamarosan átnevezteti magát Bartha Zsolttá!

Még mindig megvan az orvosi engedélye

A Másnaposok 3. része május 30-ától látható a magyar mozikban.

A következő alanyom Ken Jeong, a Másnaposok-trilógia Mr. Chow-ja, aki a többiekkel ellentétben egyedül fogad. Erre megvan a magyarázata: „Van egyszer a farkasfalka, és van Mr. Chow, aki egy magányos farkas.” Pont ennek köszönhetően simán el tudja képzelni, hogy a Másnaposok-széria véget értével Chow egyszer egy külön filmet kapjon. Jeong szerepe részről részre egyre csak nő, amit részben a gátlástalan meztelenjeleneteinek is köszönhet: „A magánéletben szégyenlős és gátlásos vagyok, de a kamera előtt egyáltalán nem. Ott simán megy a dolog.” Elmeséli nekünk, hogy a szerepét az első részben még egy hatvanéves színész számára írták, és az egész karrierjét ennek a filmnek és Todd Phillips rendezőnek köszönheti, na meg Chow extrém ruhatárának, melyeknek titka, hogy valójában női ruhákat szabtak át Jeong méretére.
Ken Jeong az orvosi hivatását adta fel a színészkedés kedvéért, és bár máig megvan az orvosi engedélye, a jövőjét már inkább színészként képzeli el, ahol a vígjátékok mellett drámai szerepekben is szívesen kipróbálná magát. Bár nem praktizál orvosként, az orvosi múltját tökéletesen tudja ötvözni a színészkedéssel: orvosi oktatóvideókat készít komikus formában, melyek nagy sikernek örvendenek.

Vágás és feliratozás: Köge

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top