Szabadidő

Jöhet a Vészhelyzet mozifilm – Clooney megnősülhet

Éveken keresztül minden Vészhelyzet-rajongó azért drukkolt, hogy Ross doki és Hathaway nővér szerelme végre beteljesedjen. Bár a sorozat 15 évada alatt kapcsolatuk megszilárdult, házasság nem lett belőle. Julianna Margulies azonban érdekes kijelentést tett.
Időutazás – így néznek ki most, a Vészhelyzet szereplői!

Lassan húsz éve, hogy debütált a képernyőn a legendás kórházsorozat. A kerek szám alkalmából nem kizárt, hogy a csapat újra összeáll, egy egész estés mozifilm erejéig. A Carol nővért alakító Julianna Margulies elárulta az E!News-nak, hogyan nem bánná, ha végre elvenné őt George Clooney. „George néhány napja hívta fel a figyelmemet arra, hogy a Vészhelyzet a huszadik évfordulójához közeledik. Azon viccelődtünk, hogy soha nem adtak minket össze a sorozatban, szóval ha készülne egy mozifilm a sorozatból, reméljük, hogy végre összeházasítanak minket. Ha George benne van, én igent mondok neki!” – nevetett az azóta A férjem védelmében című filmben is nagy sikert aratott 47 éves színésznő.

Julianna Margulies hozzámenne George Clooneyhoz
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top