Szabadidő

Programok hétvégére: Libamájfesztivál és SzeptEmber Feszt

Hétvégére visszatér a jó idő, ennek örömére összegyűjtöttünk pár remek családi és gasztronómiai programot. Te se maradj le!

Programok hétvégére: Libamájfesztivál és SzeptEmber FesztFőzdefeszt – Első Hazai Kézműves Sörfesztivál

Idén hatodszorra rendezik meg a magyar kézműves sörök fesztiválját, a Főzdefesztet. Ha valaki még nem kóstolt magyar kézművessört, akkor itt az alkalom. Baráti társaságoknak, sörkedvelőknek kitűnő hétvégi program. Komlószüretre fel!

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 6–8.
Mennyi? Ingyenes

Programok hétvégére: Libamájfesztivál és SzeptEmber FesztBudafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Budafok-Tétény páratlan borkultúrával büszkélkedhet, és ezt minden évben nyárbúcsúztató fesztivállal ünnepli, idén 24. alkalommal. Vörösök, fehérek, rozék, pezsgők, gasztronómia, hagyomány, minőségi zene, családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.

Hol? Budapest, Budafok
Mikor? Szeptember 7–8.
Mennyi? Nincs belépő

Programok hétvégére: Libamájfesztivál és SzeptEmber FesztLibamájfesztivál

Az Erzsébet téren idén 5. alkalommal rendezik meg a Libamájfesztivált. A rendezvény célja, hogy népszerűsítse a liba- és kacsaételekkel kapcsolatos hagyományokat, rámutasson e két szárnyasból készült ételek közötti különbségekre, illetve, hogy a rendezvényre kilátogatók minél több formájában megkóstolhassák ezt a különleges hungaricumot. A gasztronómiai programok mellett egész nap zenével, kézművesjátékokkal, valamint szórakoztató libaolimpiával várják a szervezők a család valamennyi tagját.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 6–8.
Mennyi? 1900–3800 forint

Programok hétvégére: Libamájfesztivál és SzeptEmber FesztCsupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked!

A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás új, komplex világot tár fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira sikeres válaszokat adhassanak, és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, amely jár nekik. Hat fontos téma köré épül az esemény: életstílus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és ezotéria. A kiállítás a család minden tagjának szól. Gyermekek és férfiak számára is tökéletes szórakozást biztosítanak, míg a család hölgytagja szépül, feltöltődik és pihen, addig ők játszóházban vagy tesztvezetésen mulathatják az időt.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 5-8.
Mennyi? 500- 6000 Forint

A kiállítás keretében szeptember 7-én rendezik meg a Vidéki Nők Napját, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a vidéki nőkre, a vidéki női értékekre és kreativitásukra, szerepükre a helyi kultúra és a hagyományok megőrzésében, a családi harmónia fenntartásában.
Konferenciákkal, panelbeszélgetésekkel és divatbemutatóval várják az érdeklődőket.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges!

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 7.
Mennyi? Ingyenes

Programok hétvégére: Libamájfesztivál és SzeptEmber FesztSzeptEmber Feszt

2000 óta vált Budapest legnagyobb gasztronómiai és kulturális fesztiváljává a SzeptEmber Feszt, amely a hírességek és a rekorder ételek rendezvénye. A főzés, a főzőversenyek és más vetélkedők izgalmas családi, baráti programot ígérnek, ezek mellett a három napban gyerekprogramok, koncertek és más színpadi előadások is gondoskodnak a jó hangulatról.

Hol? Budapest
Mikor? Szeptember 6–8.
Mennyi? Ingyenes

Programok hétvégére: Libamájfesztivál és SzeptEmber FesztCsaládi hétvége Budaörsön

A budaörsi lakberendezési áruház családi hétvégét tart szeptember 7-én és 8-án. Az áruház szeretné könnyebbé tenni a gyermekek számára, hogy elmúlt a nyári szünet, és foglalkozik az iskolakezdéssel járó feszültségekkel is. A családi hétvégén fellép többek között Vig Balázs meseíró, a Babos Bábos Társulat, a Buborék Együttes. A színpadi programokon kívül a gyerekeket kézműves-foglalkozás, arcfestés, trambulin és ugrálóvár, arcfestés, Kalóz Kaland és rajzverseny is várja.

Hol? Budaörs
Mikor? Szeptember 7–8.
Mennyi? Ingyenes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top