Szabadidő

Itt a Harry Potter-folytatás

A Harry Potter-rajongók előtt felcsillant a remény; igaz, nem egy várva várt nyolcadik könyvet ír J. K. Rowling, de valami hasonló készül.

Új Harry Potter film van készülőben?Az eddigi nyolc Harry Potter-filmet gyártó Warner Bros stúdió és az író J. K. Rowling csütörtökön közösen jelentették be, hogy az írónő első önálló forgatókönyvén dolgozik. Az alapötlet a Warner Bros stúdiótól származik. A történet erősen kötődik majd a Harry Potterhez, mivel az új filmben a Legendás állatok és megfigyelésük című roxforti tankönyv fiktív szerzője, Göthe Salamander kerül a középpontba.

Több mint valószínű, hogy Harry Potter nem fog szerepelni a készülő filmekben, hiszen a cselekmény hetven évvel korábban, New Yorkban játszódik majd. Az írónő elmondta, hogy a rajongók azzal a mágikus világgal találkozhatnak, amit a Harry Potter-könyvekben megismertek, ennek ellenére közösségi oldalán leszögezte, a készülő film nem előzménye és nem is folytatása a Harry Potter-sorozatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top