Szabadidő

Összeházasodtak a Dr. Csont sztárjai – fotó

Nyolc év után, végre.

Megtörténik, amire a Dr. Csont rajongói nyolc éve várnak: Dr. Brennan és Booth ügynök kimondják a sorozatban a boldogító igent. Az epizód, melyben mindez látható lesz, az Egyesült Államokban október 21-én kerül adásba. „Büszke vagyok arra, hogy a sorozat eljutott arra a pontra, amikor megadhatunk valamit a rajongóknak, amit már jó ideje szeretnének – mondta a Seeley Booth-t alakító David Boreanaz a People magazinnak. – Emilynek és nekem is nagyszerű érzés volt a karakterünk bőrében lenni, amikor a jeleneteket forgattuk.”

Boreanaz, aki producerként is jegyzi a sorozatot, elárulta továbbá, hogy több változat is készült, amikor megírták a pár esküvői fogadalmait: „Azt akartam, hogy a fogadalmamban szerepeljen, hogy honnan indultunk, és hol tartunk most, ezért egy kis történelmi leckét adok az oltárnál. ‘Nézd hol vagyunk, és milyen messziről jutottunk el idáig. Emlékszel még, amikor alig ismertük egymást és folyton vitatkoztunk?’ Ebből az aspektusból akartam megközelíteni. Nagyon szórakoztató volt.”

Forrás: people.com
Forrás: people.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top