Szabadidő

Halloween – A legjobb programok a hosszú hétvégére

November első hétvégéjén a főszerep a töklámpásoké. Sok program közül válogathattok. Íme:

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégéreHaláli napok
Aki elmegy a Haláli Napokra, az a mexikói halotti kultuszból kap ízelítőt, és részesévé is válhat azzal, hogy maga hajtogatja és ragasztja az olyan szükséges kelléket, mint a papírgirland (papel picado), részt vesz denevérdísz készítésben, vagy azték maszk készítésében. De lesz töklámpa, könyvtök, arcfestés és jelmezkészítés is.

Hol? Budapest
Mikor? Október 31-november 2.
Mennyi? 500-1500 Forint

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégére4. Sütő “Tökös” Napok
A november 1-3. között rendezik meg a Sütő “Tökös” Napokat, ahova rengeteg felnőtt- és gyermekprogrammal várják az érdeklődőket. Egy kis ízelítő a több napos programhalomból: népi ügyességi játékok kipróbálása, arcfestés, agyagozás, lufibohóc, töklámpás készítése, zenés táncház és hangszerbemutató, bűvészbemutató, gólyalábasok.

Hol? Szilvásvárad
Mikor? November 1-3.
Mennyi? Ingyenes

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégéreŐszi szünet Noszvajon
Noszvajon 2013. október 28. és november 3. között izgalmas és szórakoztató programokkal várják a szervezők a gyerekeket az őszi szünet ideje alatt.
Kézműves foglalkozások, kirándulás és meseút kínál kikapcsolódási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hol? Noszvaj
Mikor? Október 28-november 3.
Mennyi? Ingyenes

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégéreSzellemes hétvége
Szellemes programokkal várják Bükkösdön november első hétvégéjén az érdeklődőket. Lesz töklámpásfaragás, sütőtöksütés és állatsimogatás, sötétedés után jelmezes ijesztgetés. Remek kikapcsolódási lehetőség az egész család számára.

Hol? Bükkösd
Mikor? November 2-3.
Mennyi? 300-500 forint

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégéreÁllatkerti Halloween
Halloween alkalmával a Varázshegy termeiben tökös programok, kézműves foglalkozások, arcfestés teszi színesebbé az állatkerti sétát. A különleges időtöltésre 10 és 15 óra között várják a gyerekeket. Emellett természetesen a Varázshegy megszokott, közkedvelt programjai is remek szórakozást nyújtanak. A több mint 3000 négyzetméternyi fedett területen rengeteg különleges állatfaj, akváriumok, 3D vetítés és állatbemutató, érdekes kiállítások sokasága várja a családokat. (Október 28. és november 3. között a 14 éven aluli gyerekeknek a belépés ingyenes.)

Hol? Budapest
Mikor? Október 28 – november 3.
Mennyi? 1800-2500 forint

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégéreHalloween Fesztivál
Idén is megrendezik a Halloween Fesztivált Budapesten, amely három versenyt is hirdet. Kiderül, hogy ki a legügyesebb tökfaragó, kié a legdermesztőbb vagy legvidámabb smink, és vajon kié a legbohókásabb jelmez. A szervezők kérése, hogy az eseményre mindenki vigyen magával egy zacskó cukrot, csokit és nyalókát.

Hol? Budapest
Mikor? Október 31.
Mennyi? Ingyenes

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégéreXVII. Őszi Szolnoki Művészeti Hetek
Szolnokon mára hagyománnyá vált az őszi Szolnoki Művészeti Hetek program. A hangversenyek mellett irodalmi és hagyományőrző műsorok is szerepelnek benne, a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket október 29-étől.

Hol? Szolnok
Mikor? Október 29-december 3.
Mennyi? 1700-3000 forint

+1

Halloween- A legjobb programok a hosszú hétvégéreDisney On Ice
Már most érdemes készülni a nagy karácsonyi programözönre is. Íme egy kis ízelítő: A Fantázia Birodalma című Disney On Ice előadásban a család kedvenc Disney-pillanatai kelnek életre csikorgó jégen és hullámzó tengeren át, eleven játékok és tündöklő tündérek társaságában. Káprázatos korcsolyázás, különleges effektek és persze kedvenc mesehőseink garantálják az életre szóló élményt.

Hol? Budapest
Mikor? December 13-15.
Mennyi? 2900-5900 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top