Szabadidő

Program hétvégére: Vonatozz a Mikulással!

Ne szegje kedvetek, hogy szombaton munkanap van. Rengeteg program vár, ahol kicsit kikapcsolódhatsz a hosszú hét után.

Program hétvégére: Vonatozz a Mikulással!Adventi Vasútmodell-kiállítás
A gyermekeknek feledhetetlen programkavalkádot, szüleiknek a nosztalgiázás élményét nyújtja advent második hétvégéjén a vasútmodell-kiállítás. A kiállításon kívül Móka Miki és Hakapeszi Maki mesetárával, arcfestéssel, kézművesprogramokkal, könnyű adventi büféebéddel várják a szervezők a vendégsereget, ahol a sztárvendég a Mikulás lesz.

Hol? Budapest
Mikor? December 7–8.
Mennyi? 600–2600 forint

Program hétvégére: Vonatozz a Mikulással!Jótékonysági gyűjtés Budaörsön Joulupukkival
A 2013. december 7–8-ai hétvége az ünnep, a szeretet és a jótékonyság jegyében fog telni a budaörsiek életében. Az egyik lakberendezési áruház jótékonysági gyűjtést szervez a Budaörsi Esély Szociális Társulás Szociális és Gyermekjóléti Központ részére. A felajánlásokat mindenki részéről várják, hiszen a központ olyan családokat segít vele közvetlenül, akiknél elképzelhető, hogy ez lesz az egyetlen ajándék idén a fa alatt. Az adományok átadásáért még az igazi finn Mikulás is elmegy Budaörsre fő manójával, hogy segíthessen. Rengeteg programmal és fellépővel várják a szervezők a segíteni akarókat.

Hol? Budaörs, Kinizsi út 5.
Mikor? December 7–8.
Mennyi? Nincs belépő

Program hétvégére: Vonatozz a Mikulással!Télapó Expressz
A Télapó Expressz nosztalgikus hangulatát továbbra is megőrző, ugyanakkor vidám, színes „ruhába” öltöztetett gőzös a legkisebbeket és a családokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokába szállítja, ahol felejthetetlen Mikulás- és adventi ünnepen vehetnek részt a Télapó és az őt kísérő manócskák társaságában.

Hol? Budapest
Mikor? December 7–8.
Mennyi? 1980 forint

Program hétvégére: Vonatozz a Mikulással!Mikulás Nap Seholszigeten
Ha szeretnétek a Télapóval személyesen találkozni, menjetek el a Seholszigetre! Lehetőség lesz a Mikulással fogatozni, lesz kemencés sütögetés, készíthettek ajándékokat karácsonyra. Minden gyermeket és szülőt szeretettel várnak a szervezők.

Hol? Nőtincs
Mikor? December 7–8.
Mennyi? Nincs belépő

 

 

Program hétvégére: Vonatozz a Mikulással!Mikulásvonat
2013. december 6-tól 8-ig a Mikulás ismét ellátogat a gyermekvasútra. A Mikulás-vonaton a gyerekek és szüleik együtt utazhatnak a Mikulással és segítőivel, a krampuszokkal. A vonat indulása előtt és beszállás után a gyerekek a krampuszokkal együtt várják a Mikulás érkezését. Közös énekléssel, versmondással, játékkal készülnek a fogadására. Menet közben a Mikulás minden kisgyerekhez eljut. Elbeszélget velük, majd megajándékozza őket egy-egy hagyományos, édességből és gyümölcsből álló mikuláscsomaggal.

Hol? Budapest
Mikor? December 6–8.
Mennyi? 70–3500 forint

Program hétvégére: Vonatozz a Mikulással!Békéscsabai Mikulásfesztivál
Békéscsabán 1997 óta rendezik meg a Mikulásfesztivált. Napokon át gazdag programok sora várja a kicsiket és a nagyokat, természetesen az ünnep jegyében. A 3-4 napos sorozat rendezvényeinek összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy minden korosztály megtalálja benne a számára érdekes kulturális programot.

Hol? Békéscsaba
Mikor? December 2–7.
Mennyi? Ingyenes

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top