Szabadidő

Mads Mikkelsen – Exkluzív interjú a Hannibal főszereplőjével

Az AXN csatornán itthon is láthatjuk immár a második évaddal a Hannibal-sorozatot. Most öt napon keresztül exkluzív videóinterjúkat láthattok a Nők Lapja Cafén a sikersorozat főszereplőivel, illetve a készítőkkel.

Elsőként nem más lesz a vendégünk, mint Mads Mikkelsen, vagyis maga Dr. Hannibal Lecter.

A sorozatról: A Hannibal sorozat két megálmodója Bryan Fuller forgatókönyvíró (Hősök, Halottnak a csók) és David Slade rendező volt. A tévéműsor Thomas Harris regényeit dolgozza fel, és a két főhős, Will Graham, a fiatal profilalkotó FBI-ügynök és Dr. Hannibal Lecter, az elismert pszichiáter megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be…
Hannibal: szerdánként 22.00 órától az AXN csatornán.

 

Mads Mikkelsen dán származású, 48 éves színész. Hollywoodi debütálása Jerry Bruckheimer produkciójában, az Arthur királyban volt 2004-ben, két évvel később pedig a Casino Royale-ban aratott sikert. 2012-ben Cannes-ban elnyerte a legjobb férfi alakítás díját az A vadászat (Jagten) című filmben nyújtott alakításáért. A Hannibal óta megsokszorozódott Mikkelsen rajongótábora,  sorra árasztják el a közösségi oldalakat különböző Mikkelsen mémekkel. A színész azonban nem nagyon látta őket, eddig… “Hallottam róluk, de segítséget kell majd kérnem a gyerekeimtől, mert én még az előző évezredből származom. Még a Facebookon sem vagyok fent, van elég barátom így is, akiket nem látok” – mondta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top