Szabadidő

YouTube-sztár macska végezte a kezdődobást egy baseballmeccsen

Nagy megtiszteltetés érte a bátor cicust, aki egy kutyától mentette meg négyéves kisgazdáját.

A gazdája megmentése révén YouTube-sztárrá vált macska végezte el a nem hivatalos kezdődobást egy amerikai baseballmérkőzésen. A Tara nevű állat a Bakersfield Blaze és a Lancaster JetHawks mérkőzésén a családfő ölében ülve “hajította” el a horgászzsinórra erősített labdát, míg a meccs igazi kezdődobását gazdája, a négyéves Jeremy végezte el.

A cicus május 13-án mentette meg négyéves gazdáját egy rátámadó kutyától. A bakersfieldi hőstettet a biztonsági kamerák rögzítették. A YouTube videomegosztó portálon közzétett felvétel nézettsége mostanra meghaladta a 21 milliót. A videón az látható, amint a kocsifelhajtón bicikliző Jeremy Triantafilo lábát hirtelen megragadja egy kutya, és lerántja őt a kerékpárról. Másodperceken belül azonban Tara is feltűnik a színen, és ráveti magát a kutyára, elkergetve azt a lehajtóról, majd egy nő érkezik a gyerek segítségére. Jeremy bal lábát tíz öltéssel kellett összevarrni.

A megszerkesztett videót a kisfiú édesapja, Roger Triantafilo töltötte fel a YouTube portálra, hogy megmutassa családtagjainak és barátaiknak, ám sohasem gondolta volna, hogy a kisfilm ekkora figyelmet fog kapni.

Tara egy este hazáig követte a parkból a Triantafilo házaspárt, mire a család úgy döntött, hogy befogadja a macskát, és a hőstette óta valósággal elhalmozzák a szeretetükkel.

Videó az életmentésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top