Szabadidő

David Hasselhoff a berlini falról forgat filmet

Persze ez nem véletlen, hiszen mégiscsak ő énekelt csíkos sálban és bőrdzsekiben a fal ledöntésénél. De reméljük, azért profi stáb lesz mögötte.

Ilyen egy univerzális médiaharcos! A beszélő autók legjobb barátja, Hasselhoff vs Berlin Wall címmel készít műsort a berlini fal ledöntésének emlékére. A filmet a National Geographic csatorna adja majd le idén novemberben. A műsort a berlini fal lebontásának 25. évfordulója alkalmából készítik.  A filmben David Hasselhoff személyes emlékekkel átszőtt utazásra invitálja a nézőket Berlinbe,  ahol helyi emberekkel találkozik, hogy velük együtt idézze fel az ország megosztottságának és a berlini fal ledöntésének történetét, valamint megvizsgálja a fal utolsó maradványait.

Mindez nem véletlen, hiszen 25 évvel ezelőtt, Amerikában a kutyát nem érdekelte Hoff Looking for Freedom című dala, míg Németországban hónapokig vezette a slágerlistákat, illetve a keleti és nyugati oldal egyesítésének nem hivatalos himnuszává vált. “Szemtanúja voltam a keletnémetek fájdalmának és szabadságért folytatott rendíthetetlen küzdelemének. Hatalmas inspiráció volt az ő bátorságuk mindannyiunk számára, és büszke vagyok rá, hogy bemutathatom a történetüket a National Geographic Channellel együttműködve” – ecsetelte az augusztusban Mogyoródon koncertező Hasselhoff.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top