Szabadidő

Augusztus 20.: tuti programok az ünnep estéjére

Még nincs programod az ünnep estéjére? A fővárosi tűzijátékon túl is van élet! Mutatjuk, mi!

1. Könnyűzenei koncertek
Hol? Országszerte
Mikor? Augusztus 20.
A felhozatal elképesztően sokszínű, de igyekszünk némi segítséget nyújtani. Heincz Gábor Biga például zenekarával együtt Hévízen lép fel 17:30-kor, Demjén Ferenc Orosházán ad koncertet este fél kilenckor, Pál Dénes este tízkor énekel majd Tapolcán, míg a Balkan Fanatik rajongóinak érdemes Siófok felé autózniuk, mert az együttes ott ad koncertet.

2. Színházi előadások
Hol? Országszerte
Mikor? Augusztus 20.
Az Egri Pinceszínházban 20:30-tól a Jövőre veled ugyanitt című romantikus darabot nézhetjük meg, Balatonlellén pedig a Lúdas Matyit ajánljuk nem csak a legkisebbeknek. Az este durranása kétségkívül a fővárosi Madách Színház társulatának Mammia Mia!-előadása lesz a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

3. Strand – Nagyon Zene Fesztivál
Hol? Zamárdi
Mikor? Augusztus 20–23.
Az MR2, Petőfi Rádió hallgatói imádni fogják a Balaton-parti – mondhatni nyárzáró – fesztivált.  A nyitónapon, augusztus 20-án a Papa Roach lép színpadra. A további napokon a Parov Stelar Band, a Knife Party, John Newman, a Dub FX és Wilkinson lesznek a STRAND nemzetközi sztárvendégei. A hazai előadók közül jelen lesz többek között a Quimby, a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Brains, valamint főszereplőként találkozhatnak a résztvevők a Nagy-Szín-Pad verseny döntőseivel.

4. Mozi, mozi, mozi
Bár nem az augusztus a legerősebb hónap, ha filmfelhozatalról van szó, azért találhatunk pár nézhető filmet. A Corvinban még mindig elkaphatjuk (ha már a plázás termekben nem) a legfrissebb Majmok bolygója mozit. Aki azonban a csimpánzok helyett inkább rock-szexistent nézne, az a Szerelemre hangszerelve mozira üljön be, amiben a friss házas Adam Levine is játszik. Továbbra is fut “Palvin Barbi villantása”, vagyis a Herkules. Luc Besson legújabb filmjében (Lucy), pedig Scarlett Johansson testesíti meg a legtökéletesebb női akcióhőst. A Marvel a Vasember, a Thor, az Amerika kapitány és a Bosszúállók után újabb szuperhőscsapattal támad, A Galaxis őrzőire nem csak a főszereplő Chris Pratt miatt érdemes beülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top