Szabadidő

Első randevújuk helyszínére vitte feleségét az 50. évfordulón

Ilyen egy igazán romantikus férj.

Az akkor 17 éves brit Gordon Olley az akkori barátnőjével, Ednával ment el a moziba megnézni az Egy nehéz nap éjszakája című filmet 1964. augusztus 30-án. A lány magával vitte a vetítésre legjobb barátnőjét, Maryt is. Gordon és Mary pedig akkor és ott egy életre egymásba szerettek. Edna sem sértődött meg, túltette magát a dolgon, és jóban maradtak Maryvel.

Első randevújuk helyzsínére vitte feleségét az 50. évfordulón

Gordon egy évvel később meg is kérte Mary kezét, majd 1967. augusztus 19-én, Mary 18. születésnapján össze is házasodtak. Három gyermekük született, és van már öt unokájuk is. A mai napig is nagyon szeretik egymást.

Olley úr idén, a házassági évfordulón és egyben a születésnapján egy üdvözlőkártyával lepte meg a feleségét, ám megígérte neki, hogy 11 nappal később, a megismerkedésük 50. évfordulóján meglepetés várja. Az asszony azonban arra azért nem számított, amit végül kapott.

Első randevújuk helyzsínére vitte feleségét az 50. évfordulón

A romantikus férj elintézte ugyanis, hogy egy vetítés erejéig csak az övék legyen a mozi, ahol annak idején megismerkedtek, és persze ezúttal is az Egy nehéz nap éjszakáját nézték meg. A mozi örömmel teljesítette az idős úr kívánságát, és a személyzet csak miattuk aznap néhány órával korábban kezdte a munkát. “Amikor kiszálltam az autóból, és megláttam a lufikat a mozin, könnyekben törtem ki. Gyönyörű dolog volt és rengeteg drága emléket idézett fel”  mesélte Mary.

Még sok-sok boldog közös évet kívánunk mi is ennek a kedves párnak!

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top