Szabadidő

Fia eltévesztett születési dátuma tette gazdaggá az apát

Szerencsét hozott a feledékenység.

Egy brit taxisofőr, Murray McKenzie néhány évvel ezelőtt a fia, Thomas születési dátumának számát is elkezdte megjátszani a lottón. Vagyis csak azt hitte, ugyanis a fia 12-én született, ő azonban a 13-as számra fogadott. Bár egy idő után rájött a tévedésre, már nem változtatott és a szerencseszámai között mindig a 13-ast tette meg az Euromillions játékon.

A taktika bevált, ugyanis néhány nappal ezelőtt McKenzie az állandó számaival megnyerte a 215 ezer angol font, vagyis nagyjából 83 millió forint értékű jackpotot a lottón.

Fia eltévesztett születési dátuma tette gazdaggá az apát

A 63 éves Murray nem tervezi, hogy teljesen felhagy a taxizással, ugyanis nagyon szereti a munkáját, ám ezek után naponta azért kevesebbet fog dolgozni, és több időt tölt majd a feleségével, két gyermekével és négy unokájával.

“Nem akarunk gyors kocsikat vezetni vagy nagyobb házba költözni, elégedettek vagyunk azzal, amink van, ez a nyeremény azonban több szabadságot és lelki békét ad nekünk” – fogalmazott igazán szimpatikusan a lottónyertes.

Forrás: mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top