Szabadidő

7 tuti program a hétvégére

Szépségshow kontra nagy magyar disznóvágásdömping. Kinek mi tetszik. Programok a hétvégére.

Beauty Trend Show – (2014. november 8-9.;SYMA) – Igazi csajos napok jönnek, kiállítással és vásárral, valamint Hajas László 2014-es londoni show-ja. Megismerhetitek a legújabb sminktrendeket, körömdíszítési titkokat is megtudhattok, találkozhattok a legújabb kozmetikai kezelésekkel, és persze lesz még frizura-tanácsadás is.

III. Szolnoki Csokoládéfesztivál – (2014. november 7-9.)  – Gombóc Artúr tuti elmegy ide, mert a csokifesztiválra a világ minden tájáról hoznak csokoládékülönlegességeket. Lehet kóstolni, lesz csokigyár, csokimozi, kiállítás és persze vásár is.

Téli időszámítás a Miniversumban – ( 2014. november 5-től) – “Éjszaka a MINIVERSUMBAN” címmel különleges programmal várja a város legnagyobb terepasztal-kiállítása a látogatókat. A téli időszámítás alatt mindennap 17.00 és 18.30 között lekapcsolják a belső világítást, hogy a terepasztalok valósághű fényei kapjanak főszerepet. Baráti társaságokat és kisebb közösségeket is vár a vadonatúj Gyilkosság az Orient expresszen elnevezésű interaktív, nyomozós csapatjáték, amelynek keretében egy többszereplős dráma bontakozik ki a játékosok szemei előtt.

Lengyel Jazz Fesztivál – (2014. november 6-8.) – 3 nap, 4 koncert, 4 különböző zenei világ. Ezzel találkozhattok a Lengyel Intézettel és a Lengyel Nagykövetséggel együttműködésben szervezett idei Polska Jazz fesztiválon.

Olasz Filmfesztivál – (2014. november 5-15.) – Kortárs olasz filmeket nézhettek meg a következő napokban a Puskin és Tabán moziban.

Ladányi Disznótoros – (2014. november 8.) – Az egynapos disznótorost mondjuk vegáknak és nagy állatbarátoknak nem ajánljuk, de a hurka-kolbász kedvelőinek annál inkább. A csapatok nevezhetnek a kolbászgyúró versenyre is. Arról már nem is beszélve, hogy megrendezik a “legszebb szalonna” versenyt.

Nagy Orfűi Szalonna Fesztivál – (2014. november 8.) – Ha már a szalonnát említettük, akkor irány Orfű! Itt is a magyar disznóvágások hangulatát próbálják majd felidézni. Mondjuk, ha fogyókúrázol, de a barátaid ide akarnak elvinni, az elég kellemetlen.

 Inkább máshová mennél? Szuper Márton-napi programokat találsz itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top