Szabadidő

Március 15. programok: 4 fesztivál az ünnepekre

Március 15-én számos programmal kedveznek országszerte a szervezők. Fesztiválra készül Győr, Tatabánya és Balatonfüred is.

Tatabányai Tavaszi Fesztivál

Március 12. és 27. között rendezik meg Tatabánya egyik legfontosabb kulturális eseményét, ráadásul idén tizenötödik alkalommal. Természetesen a fesztiválon nem hiányozhatnak a koncertek, színházi előadások, kiállítások és hangversenyek sem.

Füredi Tavaszi Fesztivál

Ha jó idő köszönt ránk, akkor érdemes a Balaton felé venni az irányt, és Balatonfüreden megünnepelni március 15-ét. A Füredi Tavaszi Fesztiválon (március 12–15.) a nemzeti ünnep napja a forradalom jegyében zajlik. Irodalom, színházi előadások várják az érdeklődőket. A Kisfaludy Színház szervezésében lesz előadás a gyerekeknek, és sajátos reform kori séta indul magával Szendrey Júliával és Noszlopy Gáspárral. Fellép a Ghymes együttes, este pedig egy  zongora–vibrafon felállású dzsesszduó (Pingiczer–Figula) koncertjével zárul a nap.

Müpa10 – A Művészetek Palotája jubileumi hétvégéje

Igazán színes programsorozattal ünnepli a Művészetek Palotája a 10. születésnapját március 14–15-én. Olyan magyar művészek lépnek fel, akik az elmúlt évtizedben a régió vezető előadó-művészeti intézményének kimagasló koncertélményeit adták. A kétnapos programsorozat minden előadásán egyenként 1000 Ft/koncert áron vehet részt a közönség.

Győri Tavaszi Fesztivál

Március 15-én kezdődik, és egészen április 3-ig tart a 19. Győri Tavaszi Fesztivál. A programok az ünnepi közgyűléssel és koszorúzással kezdődnek, majd a Győri Nemzeti Színházban az ExperiDance Tánctársulat Ezeregyév című előadása nyitja a kulturális programsorozatot.

Március 15. programok: 4 fesztivál az ünnepekre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top