Szabadidő

Március 15. Programok Budapesten

Milyen programok várnak a fővárosiakra március 15-én? Szemezgessetek összeállításunkból!

Ünnepi táncház a Kolompossal

Március 15-ét 11 és 13 óra között tucatnyi programmal ünnepelhetik a legkisebbek. Lesz történelmi játszóház, lehet címereket festetni, és kokárdát készíteni. Mindezt a  Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban, a részvétel pedig díjtalan.

Ifjúsági hangverseny a Művészetek Palotájában

Különleges programsorozattal készül az ünnepekre a tízéves Művészetek Palotája, melyből nem hiányozhatnak a gyerekek sem. Az ünnepi koncerten a pódiumon is ez a korosztály képviselteti magát – szólistaként, a budapesti konzervatóriumok növendékeiből összeállított zenekar vagy a tízévesek kórusának tagjaként.

Magyar Cirkuszcsillagok

Március 15-re két előadással készülnek a Fővárosi Nagycirkuszban. Az előadásban fellép a Monte Carlóban aranyérmet nyert Richter Flórián, a Donnert lovascsoport, Axt Ibolya trapézművész, valamint 14 év után újra a budapesti manézsban szerepelnek a Rippel fivérek is.

Március 15. programok Budapesten

A dzsungel könyve

A Pesti Színház előadásában A dzsungel könyvét nézhetjük meg március 15-én 14:30-tól.

Én és a kisöcsém

A március 13-án debütáló Én és a kisöcsém előadás, Szinetár Dórával a főszerepben, kétszer is látható lesz március 15-én a Budapesti Operettszínházban.

Méd in Hungeráj

A Dumaszínházba is érdemes ellátogatni március 15-én, főleg, ha még kapunk rá jegyet. Vasárnap este Hadházi László önálló estje, a Méd in Hungeráj lesz műsoron.

Az Őrült Nők Ketrece

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt. Hevér Gábor és Stohl András főszereplésével, Alfldi Róbert rendezésében nézhetjük meg a kétfelvonásos musicalt az Átrium Film-Színházban.

Családi programok a budai Várban

Március 15-én hagyományőrző programokkal várják az érdeklődőket a budai Várba. A több helyszínen zajló rendezvényeken a gyermekek ügyességi versenyeken, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. Az eseményeken népzenei programokkal, tánctanítással és bemutatókkal várnak minden kedves érdeklődőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top