Szabadidő

Lip Sync Battle – egy műsor, amire itthon is lenne igény

Van élet a Sztárban sztáron, az X-Faktoron és a Nagy duetten túl. Negyedik részénél tart a Lip Sync Battle, amiben tényleg jó színésznek tátikáznak.

Az amerikai Spike Tv adja a Lip Sync Battle nevű műsort, ami tulajdonképpen a tátika kimaxolása. Korábban Jimmy Fallon műsorában volt állandó elem, itt Will Ferrell bújt egyszer Beyoncé bőrébe, és mi fél napig röhögtünk rajta. A Lip Sync Battle egyik producere A hivatal sorozatból ismert John Krasinski, aki a legutóbbi részben a NSYNC’s Bye Bye Bye című slágerét adta elő. ZSENIÁLISAN!

Lip Sync Battle - egy műsor, amire itthon is lenne igény

Most őszintén? Pont így ugráltak a fiúk az eredeti klipben is. Megnéznénk egy Shygys-feldolgozást is John Krasinski előadásában.
Ezután Anna Kendrick tátikázott egy One Direction-dalt, amiben szerelmet vallott Krasinski nejének. Majd Jennifer Lopez helyett énekelt, aki bónuszvendégként a végén besétált az előadásba. Könyörgöm, valaki vegye meg ezt a műsort. RTLII? SuperTV2?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top