Szabadidő

3 vidám sporttábor vidéken, fiúknak

Szeretnéd, ha a gyerek a nyarat nem a négy fal között, a számítógép előtt görnyedve, hanem friss levegőn, mozgással töltené? Elsősorban fiúk számára ajánlunk nyári sporttáborokat vidéken.

A legtöbb szülő rémálma, ha a gyerek az egész nyarat a négy fal között tölti. Ahelyett, hogy friss levegőt szívna, reggeltől estig a szobában nyomogatja a számítógép billentyűzetét, vagy épp okostelefonja gombjait. Ha ezt te is el szeretnéd kerülni, három vidéki sportos táborozási lehetőséget tudunk javasolni, elsősorban fiúk számára.

3 vidám sporttábor vidéken fiúknak

1. Golftábor vidéken fiúknak

A golfsport itthon is egyre népszerűbb, és a gyerekek szívesen kipróbálják magukat benne. A gyönyörű környezetbe szervezett golftáborokban a 6-14 éves fiúk garantáltan egész nap friss levegőt szívhatnak. A hétfőtől péntekig tartó táborokban napi két edzésen tanítják meg a gyerekeknek a golfozás alapjait, a legfontosabb szabályokat. A golftáborok költsége tartalmazza a felszerelés bérlését és napi két-háromszori étkezést.

Ár: golfklubtól, az ellátástól függően 39-50 ezer forint/5 nap.

2. Úszótáborok vidéken fiúknak

Az úszótáborok a legnépszerűbb nyári táborok közé tartoznak, hiszen a 6-14 éves fiúk majdnem egész nap vízben lehetnek, estére pedig garantáltan hullafáradtak lesznek. Az intenzív úszásoktatás mellett közös játékokkal, sportversenyekkel is színesítik az oktatók az uszodák tábori programjait. A hétfőtől péntekig tartó úszótáborok költsége tartalmazza a belépőjegyeket, az öltözőszekrények bérleti díját, napi háromszori étkezést.

Ár: uszodától és egyéb programtól, az ellátástól függően 15-25 ezer forint/5 nap.

3. Vízilabdatábor vidéken fiúknak

A vízilabdatáborok elsődleges célja, hogy a 6-14 éves fiúkkal megismertessék és megszerettessék ezt a nagyszerű sportot. A vízipóló mellett úszásoktatást is kapnak a gyerekek, sok játék és felhőtlen szórakozás vár rájuk a hétfőtől péntekig tartó táborokban. Az árak tartalmazzák az uszodabelépőt, a napi két vagy három étkezést.

Ár: uszodától, oktatótól, a kiegészítő programoktól és az ellátástól függően 14-25 ezer forint/5 nap.

További cikkek tábor témában az NLCafén:

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top