Szabadidő

Szerdán indul a Balaton Sound, a legjobb vízparti buli

Szerdán kezdődik és vasárnapig tart az idei Balaton Sound Zamárdiban. Mutatjuk a legizgalmasabbnak ígérkező programokat és a legfontosabb tudnivalókat. Ne hagyd ki!

Világsztárokkal, extra látványosságokkal erősít idén a Balaton Sound. A július 8–12. között Zamárdiban megrendezett fesztiválra számos meglepetéssel készülnek a szervezők.

Soha ennyi külföldi nem lépett fel a Soundon

Az idei Balaton Soundon közel 80 nemzetközi DJ, live act és zenekar lép fel a különböző színpadokon. A világ legjobbjait rangsoroló DJ Mag listájának első 20 helyezettjéből itt lesz hét előadó is. Többek között a Hardwell, a Dimitri Vegas & Like Mike duo, a Tiesto, Nicky Romero, az Afrojack, a Showtek, a DVBBS.

Szerdán indul a Balaton Sound - a legjobb vízparti buli

A kínálatból a hazai fellépők sem hiányozhatnak, a Sound öt napján kétszáz produkciót nézhetsz meg 15 színpadon és programhelyszínen.

Nagyobb területek, extra show-elemek a Balaton Soundon

A Nagyszínpad és küzdőtere extra show-elemekkel bővül, sőt a bővítéseknek köszönhetően 5000 négyzetméteres megasátor vár rád. A pihenésről kényelmes nyugágyakkal, varázslatos panorámával, ragyogó napsütéssel készülnek a szervezők. A Jana-stég napközben a nyugalom szigete, este azonban az önfeledt bulik színterévé válik.

Új programok mutatkoznak be

A 2015-ös Balaton Soundon lehetőséged nyílik az aktív pihenést szolgáló sport- és szabadidős programok kipróbálására is. Hat strand- és nyolc fitneszsportágban próbálhatod ki magad, de részt vehetsz versenyeken és bemutatókon is. Nem maradhatnak ki a programok közül a foci, röplabda, tollas, csocsó, pingpong, az extrém sportprogramok, köztük bag jump, katapult, bungee jumping sem. És természetesen lesznek vízi játékok, szörf és kite szörf, SUP és katamaránkölcsönzési lehetőség is.

Szerdán indul a Balaton Sound - a legjobb vízparti buli

Háromszázan dolgoznak, hogy jól érezd magad a Soundon

Háromszázan dolgoznak nyolc napon át azért, hogy az idei Balaton Sound teljes pompájában felépüljön. A rendre és biztonságra 350 fős biztonsági szolgálat ügyel, de beállítanak öt mentőautót és több tucat fős egészségügyi szolgálatot is a biztonság kedvéért.

A közlekedést transzfer segíti a Soundra

Transzferbuszt indítanak Budapest és Zamárdi, valamint Zamárdi és Siófok között. Természetesen állandó taxiszolgálat is rendelkezésre áll, sőt riksával is lehet közlekedni, de egy vízitranszfer is készen áll majd. A Balaton Sound ideje alatt kölcsönözhetsz biciklit, kialakítanak érték- és csomagmegőrzőket, és telefontöltési lehetőséget is biztosítanak.

További Balaton Sound-cikkek az NLCafén

Fotók: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top