Szabadidő

Ezt üzeni a The Carbonfools a VOLT-ról

"A boldogság nemcsak egy pillanat, hanem konstans dolog" – üzeni a The Carbonfools frontembere, Fehér Balázs. Nézd meg videón a teljes üzenetet.

A The Carbonfools számára minden fellépés közös rituálé, különféle részekre bontva: “A fő-fő rituálénk a koncert végén szokott lenni, a Sunsetben az operarész, amikor mindenki felemeli a hangszerét vagy valamilyen tárgyat a magasba” – mondja Titusz, a zenekar DJ-je és producere.

Ezt üzeni a Carbonfool a VOLT-ról

A zenekar a fesztivál és klubkoncertek mellett külföld felé is kacsintgat, több telt házas londoni koncert után novemberben visszatérnek a szigetországba, ahol ezúttal a neves Barflyban lépnek fel. A turné előtt egy kislemezt is kiadnak Angliában, hogy a koncert napjára már a helyiek is kívülről fújhassák a The Carbonfools-slágereket.

A folyamatos pörgés után Fehér Balázs, a zenekar frontembere leginkább pihenni szeretne. A következő egy évben zenei projektjeit szüneteltetni akarja, míg a toll, könnyen lehet, hogy előbújik a fiókjából. “A boldogság nemcsak egy pillanat, hanem konstans dolog” – állapítja meg a sok boldogságkereső utat bejárt zenész, de hogy pontosan milyen utat is javasol annak megtalálására, mit üzen a jövő generációjának, azt megtudhatod a videóból.

Hallgasd meg a The Carbonfools VOLT Felsztiválon készített üzenetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top