Szabadidő

11 dal, amit meghallgatunk az idei Szigeten

A 2015-ös Sziget Fesztivál külföldi fellépői között néztünk szét. Jön Robbie, örülhetnek a Szürke ötven árnyalatának rajongói, jön Avicii... Lehet miből válogatni.

Florence + The Machine – What The Water Gave Me

Nagyon várós koncerttel nyitunk. A Florence + The Machine augusztus 11-én lép fel a Nagyszínpadon. Szerkesztőségünk egyik kedvencének köszönhetjük ezt a dalt, meg ezt is, és akkor még erről nem is beszéltünk:

Avicii – Waiting For Love

Nehéz lenne kihagyni a sorból valakit, akinek a Wake Me Up slágerét 665 milliószor indították el a YouTube-on. Bár a tavasz slágere a rádióban egyértelműen Avicii és Robbie Williams közös dala, a The Days volt, a Szigeten nem fognak együtt zenélni, tekintve, hogy Robbie 10-én este, Avicii pedig 14-én lép fel.

Kings Of Leon – Use Somebody

Az “Oroszlánkirály” fog a Sziget népének zenélni augusztus 15-én.

Robbie Williams – Old Before I Die

Augusztus 10-én este újra Budapesten lép fel Robbie Williams, akinek azonban ez lesz az első szigetes dalolása. Azt kétlem, hogy ezt a dalt is lenyomja majd, mindenesetre nekem ez lesz a negyedik Robbie-koncertem, amiért eléggé hálás vagyok az univerzumnak.

The Script – The Man Who Can’t Be Moved

A banda énekese Danny O’Donoghue, és will.i.am közösen írta meg a Hall of Fame dalt, aztán a csapból is ez folyt. Mindketten zsűritagok voltak a brit Voice műsorban, ez hozta össze őket. Ami sokkal fontosabb: a The Script egy korai dala, amiről én úgy tartom, hogy a legtöbb sorozatba bepakolt betétdal. Augusztus 12-én találod meg őket a Szigeten.

Kasabian – Fire

“Nem kérdés, hogy ott leszünk” – kategória. Augusztus 14. Nagyszínpad.

Asaf Avidan – Love it or Leave it

Bár ezt biztosan többen szeretnék meghallgatni tőle. De akkor is a Love it or Leave it marad. Mikor? Augusztus 11-én.

Passenger – Let Her Go

Hangulat kell a Passenger dalához, de ha az megvan, akkor ránk szakadhat a Let Her Go. Az a dal, amit jó érzékkel beleraktak a Vámpírnaplók 100. részébe, pont úgy, mint egy Budweiser-reklámba. Augusztus 16-án lehet meghallgatni élőben a Szigeten.

Jamie Woon – Shoulda

Jamie Woon már adott telt házas koncertet Budapesten, és nálunk forgatta legismertebb száma, a Lady Luck klipjét is. Augusztus 14-én keressétek a Hajógyárin.

José González – Step Out

Augusztus 16-án lép fel José González, akinek daláról bővebben: #motiváció #katarzis

Ellie Goulding – Love Me Like You Do

Én már látom, ahogyan a Szürke ötven árnyalatának rajongói ellepik a Szigetet augusztus 13-án. De a Burn és a Calvin Harrisszel közös I Need Your Love dal miatt is érdemes meghallgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top