Szabadidő

Fesztiválok, újítások

A nagyobb fesztiválokon már nem kell a nomád életkörülményekkel számolnod, aludhatsz ágyban, párnák között is. Lássuk, idén hogy teszik komfortosabbá a szervezők a fesztiválozók életét!

Kényelmes utazás és belépés

Fellélegezhetsz, ugyanis már nem kell egy kisebb túrát tenned a Sziget bejáratáig sem: a BKV járatai akár a fesztivál kezdőpontjáig is behozzák az utasokat, így 1-2 felsővel többet is bepakolhatsz a bőröndödbe. Ha hajóval közelítenéd meg a rendezvényt, akkor azt is megteheted, és még a hering partytól sem kell tartanod, ugyanis még a hajójáratok kapacitását is igyekeznek növelni a kényelmesebb utazás érdekében. A kocsival érkezőknek pedig könnyebbséget jelenthet, hogy a szervezők a parkolóhelyek számának kibővítésével igyekeznek komfortosabbá tenni az érkezést.

Fesztivál újítások

MobilTárca

A fesztiválra való bejutást fesztiválon való fizetést egy mobil alkalmazással, a MobilTárcával egyszerűsítheted le. : a mobilodon tárolhatod a belépőjegyedet, a koncertjegyeket és még a pénzedet is.  Nem kell bankkártyával vagy készpénzzel bíbelődnöd, vagy Ne kell a tömött és hosszú sorokat végigállnod a fesztiválkártyáért, mert kényelmesen, egy érintéssel fizethetsz az okostelefonoddal. mert a telefonodban tárolhatsz mindent, ami a bulizáshoz szükséges. Attól sem kell tartanod, hogy a legszükségesebbeket otthon hagyod, mert ha a telefonodat nem viszed magaddal az induláskor, az biztos az első percben feltűnik és visszafordulsz érte, így ha már a mobilod nálad van, a bejutás és a Sziget-élet is garantáltan egyszerűbbé válik.

Komfort a köbön

Bár a fesztiválozót kemény fából faragták, a kényelmet senki nem utasítja vissza: idén a szervezők igyekeznek az infrastruktúra fejlesztésével  kényelmesebbé tenni a fesztiválozást. Esős időben a csapadékvíz nagy gondot jelentett, de most ez is megoldódni látszik az esővíz elvezetésére kiépített rendszerrel. A komfort fokozása érdekében több zuhanyzó és WC került kihelyezésre, így kevesebb lehet a türelmetlen, sorban álló ember, és hamarabb juthatsz vissza a koncertre is. Szemetesből is többet raknak ki a rendezvény területén belül, ezáltal a tisztaság is nagyobb lesz, és nem utolsó sorban látni is fogod mit hova teszel, ugyanis a közvilágítást is felfejlesztették.

Édes álom

Ha nincs sátrad, vagy egyszerűen nem akarod magaddal cipelni, akkor akár bérelhetsz is előre telepített sátrat, így megspórolhatsz magadnak egy izzasztó cipekedést. Akkor is van megoldás, ha nem vagy a kempingezés szerelmese, ugyanis aludhatsz ágyban, párnák között is: választhatod a kapszulákhoz hasonlító, miniatűr fekvőhelyeket is, de a nagyobb, egyszobás kis házikókat is, ahol biztos, hogy nem kell attól tartanod, hogy valaki rád pottyan, miközben te az igazak álmát alszod. A wifi-kapcsolat is stabilabb lesz, így akár rapid közösségi filmezést is szervezhetsz.

Eszem-iszom

 A bulik és a koncertek közben az energiaszintedet is fenn kell tartanod, hogy bírd szusszal. Gasztronómiai élményekre is szert tehetsz, ha nem csak a kényszermegoldások híve vagy: a fesztivál területén belül minden valamirevaló nemzetközi konyha eledeleit megtalálhatod, és falatozhatsz kedvedre. Ráadásul mondhatni, hogy az étel házhoz megy: az egyre felkapottabb food truckok remek alternatívát kínálnak, ha tartalmas és finom ételekkel szeretnéd megörvendeztetni ízlelőbimbóidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top