Szabadidő

Kiderült: Daniel Craig a legpiásabb James Bond

Több mint öt évtizeden át hat színész alakította a 007-es ügynök szerepét. Daniel Craig, aki eddig három alkalommal játszotta James Bondot, filmenként átlag 20 egységnyi alkoholt fogyasztott el szerepében.

A Daniel Craig alakított James Bond minden idők legtöbb alkoholt fogyasztó 007-es ügynöke. A The Grocer Magazine című brit folyóirat munkatársai kiszámolták, mennyi alkoholt fogyasztott őfelsége ügynöke minden egyes James Bond-filmben.

Mindenkit az asztal alá ivott
Mindenkit az asztal alá ivott

Craiget Pierce Brosnan követi a listán, aki filmenként 12 egységnyi alkoholt ivott. Sean Connery, az első James Bond és Roger Moore 11 egységnyi alkoholt fogyasztott, az ausztrál George Lazanby 9 egységnyit. Timothy Dalton, akit a legunalmasabb 007-es ügynökként tartanak számon, mindössze 4,5 egységnyi alkoholt fogyasztott.

Az új James Bond-film, a 007 Spectre: A Fantom visszatér novemberi premierje előtt hozta nyilvánosságra kimutatását, úgy véli, hogy a növekvő alkoholfogyasztás a szponzorok, mint például a Heineken egyre nagyobb hatalmában keresendő. A legújabb Bond-filmet a Belvedere vodkamárka támogatja.

 Még több James Bond az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top