Szabadidő

5 sláger és 5 gondolat a ma 64 éves Stingtől

Ma 64 éves a férfi, aki szerint a gyerekei akkor fogják értékelni a pénzt, ha a vagyonából egy fillért sem hagy rájuk, aki szerint a férfiak nem is emberek a feleségük nélkül, és aki szerint fájdalom nélkül nem értékeljük a boldogságot. Boldog születésnapot, Sting!

1. Sting – Brand New Day

Sting leginkább a saját maga bölcsességei szerint él, egyik alapelve, hogy soha sem söpri a problémákat a szőnyeg alá. “Nem kell azonnal az összes problémát megoldani, de szembe kell nézni velük! Végső soron a megoldott problémáink a mi javunkat szolgálják: erőssé és elszánttá tesznek minket.”

 2. Sting – Englishman In New York

Sting szerint kevesebb annak az embernek az élete, aki elutasítja az idegeneket, akikkel az élete során lehetősége lett volna megismerkedni. “Minden emberi kapcsolatnak célja van, így minden találkozás okkal történik. Észre fogod venni az életed során, hogy kivel miért találkoztál, kitől mit tanultál.”

3. Sting – Desert Rose

 “Mindig térj vissza oda, ahonnan annyira el akartál jönni. Emlékeztetni fog a fájdalomra és a harcra, amin végigmentél, hogy boldog legyél.”

 

4. Sting – Fields Of Gold

“A férjek a felségük nélkül csak félemberek. Az én nejem egy elképesztően különleges asszony, aki mindennap meglep az intelligenciájával, a tehetségével és az elhivatottságával. Amint belép egy szobába, mintha a nap sütne ki.”

5. Sting – Fragile

“Mindig légy önmagad. Légy hű önmagadhoz, és ahhoz, amiben hiszel. Ha az emberek még mindig szeretnek, az nagyszerű! Ha nem, akkor ez az ő problémájuk!” – vallja, a Budapestet többször megjárt Sting.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top