nlc.hu
Szabadidő
Adam Levine találkozott a hároméves rajongójával… A többit látnod kell – videó

Adam Levine találkozott a hároméves rajongójával… A többit látnod kell – videó

Valóra vált egy hároméves kislány vágya, aki találkozhatott rajongása tárgyával, Adam Levine-nel. Csakhogy nem úgy sült el a dolog, ahogyan azt elsőre képzelnéd...

Alig néhány hete mutattuk meg azt a videót, amiben a hároméves Mia kisebb sokkot kap, amikor édesanyja  elárulja neki a kocsiban, hogy nagy szerelme, az énekes Adam Levine megnősült.

Miát és édesanyját meghívta a műsorába Ellen DeGeneres, aki először csak egy menő Maroon 5 szerelést adott át a kislánynak. Az anyuka közben elmesélte, hogy éppen bevásárolt a lányával, amikor hallotta a hírt, hogy Adam Levine megnősült. Amikor pedig elmondta a háromévesnek a hírt, videóra vette a reakcióját. Nos Mia nemcsak szuper ruhákat kapott a műsorban, de találkozhatott nagy szerelmével, Király Viktor mesterével, Adam Levine-nel is, aki bár vitt virágot a kislánynak, Mia nagyon megijedt a felhajtástól.

Levine elmondta, először a felesége mutatta meg neki Mia videóját, majd az édesanyja küldte el e-mailben. “Később már minden létező ismerősöm ezt küldözgette” – mondta az énekes.
Bár Levine nagyon jó fej volt, azért abban nem vagyunk biztosak, hogy ezt a találkozást ki is akarta pontosan. Szerintünk inkább az anyuka…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top