Szabadidő

Halloween: Drakula-jelmez gyerekeknek

Halloweenre jelmezt készíteni a gyereknek nem annyira bonyolult, mint elsőre tűnik. A kölcsönzés vagy vásárlás helyett készítsd el magad ezt a tüneményes Drakula-jelmezt. Gyermeked tutira imádni fogja.

Már a kicsik között is egyre népszerűbbek a halloweeni bulik. Születésnapi zsúrokat sokan szerveznek a halloween jegyében, a meghívott gyerekek pedig jelmezbe öltözve köszöntik fel az ünnepeltet. Ezt az imádni való Drakula-jelmezt gyermekednek te is könnyedén elkészítheted.

Így készül a Drakula-jelmez gyerekeknek

Az alapöltözethez tökéletesen megfelel a gyerek ünnepi fekete nadrágja, és ha van hozzá, zakója. Utóbbi hiányában egy fekete pulóver tökéletesen megfelel a célra. A zakó vagy a pulóver alá fehér galléros inget is adhatsz a gyerekre.

Halloween: imádni való Drakula-jelmez kicsiknek

A felöltőhöz fekete bélésanyag tökéletesen megfelel, amelyet harang alakban vágj ki. Ha picit bonyolítani szeretnéd a vámpíros jelmezt halloweenire, akkor kívülre feketét, belülre piros anyagot válassz. A nyakrésznél természetesen kisebb félkört, míg lefelé folyamatosan szélesedve szabj az anyagból két azonos méretet. Varrd össze a széleket a nyakrész kivételével. A nyakrészt úgy varrd össze kívülről, hogy maradjon lyuk a piros vagy fekete szalag befűzéséhez.

A halloweeni Drakula-arcfestés sem különösebben bonyolult

Az arcfestés sem bonyolult. Fehér arcfestékkel vagy fehér alapozóval nedves szivacs segítségével fesd ki a gyerek arcát. Homlokára kis fekete háromszöget, míg a szájszegletbe vörös színnel pedig vért szimbolizáló foltokat rajzolj.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy tiszta és megkímélt állapotban kerül haza a kis lurkó az ünneplő cuccokkal a buliról, de azt igen, hogy remekül fogja érezni magát a halloweeni Drakula-jelmezében.

További halloweeni jelmez témájú írás az NLCafén

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top