Szabadidő

Halloween 2015: 4 szuper program Budapesten

Október utolsó estéjére érdekes budapesti programokat találtunk. Nézz ki az Állatkertbe, majd a Hősök terére, ahol különleges meglepetésekkel várnak a halloweeni éjszakán.

Az október 30-november 1-jei hétvége a halloween jegyében zajlik Budapesten. Annak ellenére, hogy a halloween nem tipikusan magyar ünnepnap, mégis egyre több szellemes és “rémisztő” partit, rendezvényt tartanak országszerte. Négy budapesti programot találtunk, melyeket mindenképpen érdemes felfűzni ezen a vidám, jelmezes estén.

1. halloweeni program Budapesten: állatkerti parti

Az állatkerti partira az őszi szünetben várják a gyerekeket. Az október 28-november 3. közötti rendezvények 14 éves korig ingyenesek. A 10-15 óráig tartó ügyességi játékok mellett tökfararással és más izgalmas halloweeni programmal várják a budapesti állatkertbe a kisebb és nagyobb gyerekeket.

Halloween 2015: 4 szuper program Budapesten

2. halloweeni program Budapesten: töklámpás fesztivál a Hősök terén

2015. október 31-én szombaton este 7órától a Hősök terén rendezik meg a különleges halloweeni töklámpások fesztiválját. Az estén adományozó gyűjtést is rendeznek a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára. A rendezvény ingyenes, ugyanakkor a szervezők szívesen fogadnak bármilyen nem romlandó ételfelajánlást.

Halloween 2015: 4 szuper program Budapesten

3. program Budapesten: halloween fesztivál a Vörösmarty téren

A Budapest szívében rendezett ingyenes halloween fesztiválon díjazzák a legötletesebb jelmezt, a legkülönlegesebb maszkot és sminket, de még a legszebb halloween tököt is. A fergeteges buli október 31-én fél 7-kor kezdődik.

Halloween 2015: 4 szuper program Budapesten

4. halloween program: járd körbe Drakula gróf labirintusát

A halloweeni hétvégén este 6 órától lámpással vezetnek körbe a Budai Vár titkos labirintusában, ahol állítólag a 15. században a híres Drakulát tartották fogva. Hogy a vámpír gróf szelleme ma is rémisztget-e a labirintusban, a séta közben kiderülhet.

További halloween témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top