Szabadidő

Olvass bele a Grey-be, A szürke ötven árnyalata legújabb részébe – 3. rész

Már magyarul is megérkezett a legújabb A szürke ötven árnyalata könyv. A Grey-ben Christian szemszögéből olvashatod el a történet első részét. Ezen a héten pedig hétfőtől péntekig egy exkluzív részletet olvashatsz el a könyvből.

Felriadok, és elönt a bűntudat, mintha valami rettenetes bűnt követtem volna el.
Azért, mert megkeféltem Anastasia Steele-t? A szűz lányt?
Összegömbölyödve, mélyen alszik mellettem. Vetek egy pillantást az ébresztőre: alig múlt hajnali három. Ana az igazak álmát alussza. Hát, legalább már nem az ártatlanokét. A testem is ébredezik, ahogy nézem.
Felébreszthetném.
Újra megdughatnám.
Azért annak is megvan az előnye, hogy az ágyamban fekszik.
Elég ebből a baromságból, Grey.
A kefélés pusztán eszköz a cél érdekében.
Igen. Rendkívül kellemes eszköz.
Igazából hihetetlen.
Ez csak szex, az ég szerelmére!
Lehunyom a szemem, bár tudom, hiába is próbálnék aludni, amíg az egész szoba tele van Anával: az illatával, a szuszogásával, a romantikus együttlét emlékével. Rajzanak a képek: gyönyörtől megfeszülő teste, a pillanat hevében felismerhetetlenségig eltorzultan kiáltott nevem, a szexuális együttlét iránti feltétlen lelkesedése.
Miss Steele érzéki teremtés.
Öröm lesz betörni.
A farkam helyeslőn megrándul.
Francba.
Nem tudok aludni, még ha ezúttal nem a rémálmok tartanak éberen, hanem a kis Miss Steele. Felkelek, összegyűjtöm a használt óvszereket, és elkötve a papírkosárba hajítom őket. A fiókos szekrényben keresek egy pizsamaalsót, és magamra rángatom. Miután még egy sóvárgó pillantást vetek az ágyamban fekvő szépségre, kimegyek a konyhába. Szomjas vagyok.
Miután ittam egy pohár vizet, azt teszem, amit mindig, ha nem tudok aludni – a dolgozószobában ránézek az e-mailjeimre. Taylor visszatért, és azt kérdezi, szükségem van-e még Charlie Tangóra. Stephan nyilván odafent alszik. Megírom neki, hogy nincs, noha az időpont alapján ez nyilvánvaló.
Miután visszatérek a nappaliba, leülök a zongorához. Ez az én vigaszom, itt órákra elfeledkezem magamról. Kilencéves koromtól jól játszom, de csak azután vált a szenvedélyemmé, hogy lett saját zongorám és saját lakásom. Amikor el akarok felejteni mindent, ide vonulok vissza. S jelenleg nem akarok azon agyalni, hogy elcsábítottam és megkeféltem egy szűz lányt, vagy hogy felfedtem az életstílusomat valakinek, aki semmit sem tud az ilyenekről. A billentyűkre teszem az ujjaimat, és játszani kezdek, hogy belefeledkezzem Bach magányába.
Mozgolódás vonja el a figyelmemet, s ahogy felnézek, Ana áll a zongora mellett. Paplanba burkolózik, haja kócosan omlik a hátára, a tekintete fénylik – döbbenetes látvány.

Olvass bele a Grey-be, A Szürke ötven árnyalata legújabb részébe - 3. rész

– Bocs – szabadkozik. – Nem akartalak megzavarni.
Miért kér elnézést?
– Ezt inkább én mondhatnám neked. – Leütöm az utolsó hangot, majd felállok. – Ágyban lenne a helyed.
– Gyönyörű volt ez a darab. Bach?
– Bach átirata Alessandro Marcello oboaconcertója alapján.
– Gyönyörű, csak olyan szomorú. Melankolikus.
Melankolikus? Nem ez az első alkalom, hogy valaki így hivatkozik rám.

Olvass bele a Grey-be, A Szürke ötven árnyalata legújabb részébe - 3. rész

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb erotikus könyvét. A szürke ötven árnyalatának rajongói most  Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról. A Grey-t itt tudod megrendelni.

Olvass még A szürke ötven árnyalatáról!

A részletet a LIBRI kiadó engedélyével közöltük. A cikk engedély nélküli átvétele tilos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top