Szabadidő

Csoda a földön: mobilapp változtat az edzőcipő mintáján!

Kanye West sírva elbújhat – ennek az edzőcipőnek mobilalkalmazással lehet változtatni a mintáját!

Emberek! 2015-re végre beérett a tudomány, és megvalósult az, amire kicsi korunk óta vártunk: a jövőt éljük. Amikor néhány évvel ezelőtt repülő autókat és kapszulából életre kelő éttermi fogásokat vizionáltunk fátyolos lelki szemeink előtt, talán nem is álmodtunk még a mobilappal változtatható edzőcipőről. Erre tessék, most itt van.

A ShiftWear megérezte, hogy nem elég egy minta, amikor akár a világ összes mintáját a cipődön tudhatod – sőt ezek még mozoghatnak is (!!!). Pedig már az is nagy szám volt, mikor az adidas cipők csíkjait színes papírszeletekkel lehetett megbolondítani. A legszebb pedig, hogy az egészet mobilunk segítségével irányíthatjuk, de elég legyen a szóból, mindenki nézze meg a saját két szemével:

A videóból ráadásul még az is kiderül, hogy a környezetbarát elemek minden lépéssel töltődnek, hogy a cipő vízhatlan, és valamilyen csodával határos módon mosógépben mosható. A varázscsuka egyelőre Indiegogon gyűjt, lehet nekik segíteni, ha te is szeretnél részt venni a jövő valóságossá tételében.

Forrás: MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top