Szabadidő

Ez a 17 éves lány nyerte idén a brit X-Factort

A 17 éves Louisa Johnson hétvégén megnyerte a brit X-Factort, ezzel ő a legfiatalabb győztes a tehetségkutató angol verziójában. Van is hangja.

Már a válogatások alatt is Louisa Johnson és egy Fülöp-szigeteki lánybanda tarolt a brit X-Factor idei évadában. A lánycsapat azóta kiesett, a 17 éves Johnson azonban magabiztosan énekelte be magát a döntőbe. Közhely, de olyan stabilan lenyomta az egész évadot, hogy nehéz lett volna elvenni tőle a győzelmet.

“Elhittem neked minden szót, amit énekeltél” – mondta a döntőben az Louisa egyik produkciója után Cheryl Cole Fernander-Versini. “Azt gondolom, hogy egy angyal vagy, aki leszállt a Wembley Arénába, és leénekelte a tetőt. 17 éves vagy sugárzóan magabiztos. Csodálatosan énekelsz” – ezt már Simon – a tehetségkutatók ura – Cowell mondta a győztesnek. Louisa mentora Rita Ora énekesnő, aki szerint mentoráltja mindazt megtestesíti, amiről az X-Factor szór.

“Louisában minden megvan. Nagyszerű hangja van, csinos és fiatal. Egy nagyon hosszú karrier állhat előtte. Simon szerint túlnőhet az eddigi X-Factorok legnagyobb csillagán, Leona Lewison” – ezt már a műsor egyik készítője nyilatkozta a The Sunnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top