Szabadidő

Star Wars, csipsz és mille flódni – szlovák szinkronnal szeretnéd?

Szombaton családilag moziba mentünk, pedig már sokszor megfogadtam, hogy többet nem megyek, mert mindig felhúzom magam a csipszzabáló, csámcsogó, zacskózörgető közönségen, elképesztő, hogy teljes két órán keresztül képesek csörömpölni és nyitott szájjal ropogtatni.

Itthon szép nagy tévénk van, úgy tudunk moziélményhez jutni, hogy közben nem kell elviselni ezt az antikultúrát. De most a Star Warsról volt szó, meg a gyerekekről: ők nagyon szerették volna ( a többség legalábbis) mielőbb abszolválni a legújabb rész megtekintését, ezért Bence már két hete foglalt hat jegyet a hévízi Fontana Filmszínházba. Próbáltam trenírozni magam, a héten többször is vásároltam tortillacsipszet, az még jobban ropog, mint a burgonya, és megkértem családtagjaimat, hogy este szíveskedjenek elfogyasztani minél közelebb hozzám.

Star Wars, csipsz és mille flódni

Nem lettem immunis a ropogtatásra, és kezdtem felvetni, hogy felajánlanám a mozijegyemet a fiúk egyik barátjának, menjen helyettem ő a Star Wars-ra. De leintettek, ez közös családi program. Kötelező. Nehéz szívvel várakoztam a többiekkel együtt a kis mozi előterében; nyugtalanul nézegettem a velünk együtt gyülekezők kezében a Chio Chipseket. Ajjaj. Felkészültek. El is futottam gyorsan az egyik közeli kávézóba, hogy egy kis idegnyugtató főzethez juttassam magam. A kiszolgálás kicsit lassú volt, így pont akkor értünk vissza Bencével és Zsófival, amikor már mindenki bent ült a teremben, és épp a mozi egyik dolgozója, de lehet, hogy főnöke szólott a közönséghez: a kópia egy helyen rossz, így mintegy három perc a Star Wars-ból szlovák szinkronnal lesz hallható.

A folytatásért kattints a Maimoni caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top