Szabadidő

Az Instagram kedvenc utazós párja téged is kalandozásra bír!

A #FollowMeTo címke talán ismerős lehet: a világ különböző pontjain ugyanabból a pozícióból készült fotókat – egy lány háta, amint barátja kezét fogja – már mindenki utánozza. Az eredeti képet négy évvel ezelőtt készítette egy pár, és azóta is ők készítik a legszebbeket.

Az első képet, amin a hátulról látható lány magával húzza barátját, négy éve készítette Murad Osmann orosz fotós, akkori barátnőjéről – aki azóta a felesége lett –, Nataliáról.

A férfi elmondta, hogy nem tervezték a beállítást: igazság szerint, Nataliának elege lett abból, hogy az utazáson nem haladnak, mert Murad állandóan megáll fotózni, ezért egyszer csak magával rántotta, amit a férfi pont lencsevégre kapott, és Followme (Kövess engem) címkével feltöltötte az Instagramra.

Az Instagram kedvenc utazós párjától neked is csomagolni támad majd kedved!

Ez a kép Barcelonában készült, egy nem különösebben érdekes graffitifal előtt, de azóta a pár igazi különleges, sőt extrém helyszíneken fotózta újra a pozíciót: a Tádzs Mahal előtt, gyönyörű tengerpartokon, vagy akár egy helikopterből kihajolva, a Hollywood felirat fölött.

Az Instagram kedvenc utazós párjától neked is csomagolni támad majd kedved!
Az Instagram kedvenc utazós párjától neked is csomagolni támad majd kedved!

Murad Instagram-profilját (@muradosmann) mára több mint hárommillióan követik, ami nem csoda, hiszen káprázatosabbnál káprázatosabb oldalait mutatja meg az utazásnak.

Forrás: The Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top