Szabadidő

Azonnal nyomtat fotókat az új telefontok – videó

Mindenki imádta a régi polaroid fényképezőgépeket, amikkel azonnal a kezünkbe foghattuk a megörökített pillanatokat. Most újra megtehetjük ezt egy telefontokkal.

Manapság hiába csinálunk naponta száz digitális képet, szinte sosem nyomtatjuk ki őket, hogy kezünkbe foghassuk a megörökített pillanatokat. A régi polaroid gépekkel azonnal előhívhattuk a fotókat, és milyen jó is volt azonnal nézegetni őket. Most végre itt van egy telefontok, amivel ezt újra megtehetjük.

Megérkezett a telefontok, ami olyan, mint egy régi polaroid fényképezőgépek

A Prynt nevű zseniális start-up olyan, a polaroid gépekhez hasonló elven működő tokokat gyárt, amikkel azonnal kézbe vehetjük a telefonunkkal lőtt képeket. A telefontok iPhone 6s, 6, 5s, 5c illetve Samsung Galaxy S5 és S4 készülékekhez csatlakoztatható, és tinta nélkül, hőnyomtatással készíti el a képeket. A telefontok 150 dollárba kerül, amihez meg kell vásárolnunk 25 dollárért a Prynt applikációt is. 

 

Forrás: BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top