Szabadidő

10 dolog, amit érdemes tudni az új Samsung Galaxy S7-ről

Tegnap mutatták be Barcelonában a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékeket. Az egész világ élénken figyelte a Samsung újdonságait, mi pedig segítünk egy kis gyorstalpalóval, hogy te is megértsd, mitől is akkora durranás a Samsung Galaxy S7.

Tegnap, a Mobil Világkongresszus nulladik napján mutatták be a Samsung Electronics Galaxy termékcsaládjainak két új mobiltelefonját. Az egész világ kíváncsi volt, hogy milyen csúcskategóriás mobilt dob piacra a Samsung. A rajongók nem csalódtak, az új Samsung Galaxy S7 és S7 Edge nemcsak mutatós, hanem okos készülék is lett.

Így néz ki a két új mobilújdonság, alább pedig mindent megtudhattok gyorsan róluk.

1. Vezeték nélkül is tölthető, ráadásul gyorsan

A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge gyorsan feltölthető, mind vezetékes, mind vezeték nélküli technológiával. Például az erre szakosodott munkaasztalokon.

2. 200 gigabájtig bővíthető memória

A tárhely nem lesz probléma a Samsung Galaxy S7-nél. Egy hibrid SIM-kártyafoglalat lehetővé teszi, hogy egy microSD kártya behelyezésével akár 200 GB-ig növeljük a tárhelyünket.

10 dolog, amit érdemes tudni a Samsung Galaxy S7-ről

3. Egy érintéssel bármit elérünk a Samsung Galaxy S7-en.

A telefon Always-On Display funkciója érintés nélküli élményt ad a felhasználóknak, akiknek így nem kell aggódniuk, hogy lemaradnak egy hívásról vagy fontos értesítésről.

4. Kevésbé merül le a telefon, ha játszunk rajta

A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékekbe Vulkan API technológia került. Ez segíti, hogy a nagy teljesítményigényű grafikus játékok kevésbé merítik le az akkumulátort.

5. Éles képek gyenge fényviszonyoknál is

A készülékeket Dual Pixel kamerát kaptak, amik segítenek, hogy világosabb és élesebb képek készülhessenek még gyenge, vagy szűrt fényviszonyok között is.

10 dolog, amit érdemes tudni a Samsung Galaxy S7-ről

6. Villámgyors fókuszú kamera 

A kamera rekeszértéke 1,9-ről 1,7-re csökkent. A nagyobb fényerejű objektívnek és a nagyobb érzékelő pontoknak köszönhetően a kamera rövidebb záridőkre és pontosabb automatikus élességállításra képes. Ez azt jelenti, hogy például sportolás közben is éles képek készíthetők a telefonnal.

7. Mozgó panorámafotók

A Motion Panorama nevű új felvételi mód mozgást visz a hagyományos panorámafotókba, olyan vizuális élmény ér minket a kép nézegetése közben, mintha mi is jelen lettünk volna a készültekor.

8. Könnyen levehető hátlap

A strapabíró külső kézre áll, ez segíti a játékélményt, és a fotózásban is könnyít, viszont szerencsére pár másodperc alatt meg is szabadulhatunk tőle, ha akkumlátort cserélnénk esetleg.

10 dolog, amit érdemes tudni a Samsung Galaxy S7-ről

9. Víz- és porálló

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge víz- és porálló így nem kell félnünk az esőben szelfizéstől sem. 

10. Már márciustól a miénk lehet

Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeket március 11-étől forgalmazzák a mobiltelefon szolgáltatók, de már most elő lehet rendelni és március 8-án, 3 nappal a hivatalos premier előtt már a miénk lehet. A telefon ára nagyjából 250 ezer forint körül fog mozogni.

Még több mobiltelefonos hír az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top