Szabadidő

Elkóborolt nénit talált a rendőr az erdőben

Megható történetet osztott meg marylandi rendőrség a Facebook-oldalán.

Egy 81 éves nőről jött a bejelentés Charles megyében (Amerikában). Az idős néni otthonról indult el szokásos sétájára, a lánya jelentette be eltűnését.  A demenciával, azaz időskori felejtéssel küzdő nénit a rendőrök kezdték keresni, ám amikor megtalálták, nem akarták megijeszteni az asszonyt. Helyette az egyik rendőrtiszt olyat tett, ami szelídebb és kedvesebb dolog, mint egy rendőri igazoltatás.

A tiszt odament az idős nénihez az erdőben, és megkérdezte, hogy hazakísérheti-e. A néni azt válaszolta, hogy semmi gond, és igent mondott. A rendőrtiszt és a néni útközben kézen fogva mentek, és a tiszt hazáig kísérte a nénit, akinek odaérkezvén már eszébe jutott, hogy ő itt él.

A rendőr útközben, hogy lekösse a nénit, kérdezgette őt arról, hogy mi a legfontosabb az életben. A néni ezt a választ adta: “Egyél finomakat, és legyél aktív.” A tanácsot a rendőrtiszt megosztotta a közösségi oldalon egy szívmelengető fotóval is, amit a társa készített az erdőben sétáló párról. A képet és a megható történetet azóta rengetegen osztották meg, nem véletlenül!

We often talk about the rewards of police work. On Friday, we captured a moment. Officers responded to a 911 call from…

Közzétette: Charles County Sheriff's Office – 2016. március 20.

 Még több megható történet az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top