Szabadidő

Taylor Swift testőre egyáltalán nem élvezi a vidámparkot – fotó

Nehéz belefeledkezni a hullámvasút adta adrenalinmámorba, mikor egy emberéletre kell felügyelned – bizonyára így gondolta ezt Taylor Swift testőre is.

Disneyland a legtöbb ember számára a boldogság kicsiny szigete, ahol a kapun belépve a távozásig fülég érő vigyor költözik az arcokra. Különösen érvényes ez a hullámvasutas képekre, ahol mindenki hülyén meg viccesen néz ki, mert fél meg örül meg sikolt egyszerre.

De nem úgy Taylor Swift testőre, aki egy pillanatra sem adja fel az éber figyelmet holmi könnyű mókáért. Swift barátnőjével, Lily Aldridge modellel és annak tündéri, hároméves kislányával látogatott Disneylandbe, és természetes testőre sem maradhatott ki a buliból. Azonban a közös hullámvasutazásnak hatalmas photobomb lett a vége, a gorilla tökéletesen kifejezéstelen arca ugyanis tagadhatatlanul uralja a képet Taylor Swift lelkes sikolátásának ellenére is.

Taylor Swift testőre egyáltalán nem élvezi a vidámparkot

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top