Szabadidő

A hétvégén újra nyarat kapunk

Ha hihetünk az időjósoknak, akár 27 fokig is melegedhet az időjárás a hétvégén. Tökéletes kirándulóidőnk lesz. Mi már nagyon várjuk.

Mindenütt kisüt a nap pénteken, de az ország déli részén lesz a legtöbb napsütés. Keleten egy-egy futó zápor délelőtt még előfordulhat. Napközben 17, 22, éjjel 13 és 17 fok között alakul a hőmérséklet – írja  a Híradó.hu.

Napos idő lesz szombaton is, az északi, északkeleti határnál lehet egy-egy zápor. A délnyugati szél a Dunántúlon néhol viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

A hétvégi csúcs vasárnapra várható. Napos idő lesz, késő délutántól gomolyfelhő-képződéssel. Napközben északon lehet egy-egy zápor, estefelé pedig már zivatar is. A délnyugati szél a Dunántúlon időnként viharos lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul, éjjel 10 és 15 fok lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top