Szabadidő

Drasztikus változás a Facebookon

Mindenkinek érdemes ellenőriznie. hogy milyen e-mailcím szerepel az adatlapján, a Facebook ugyanis drasztikus változtatást hajtott végre.

Bár május 1-jére tervezték a facebookos e-mail címek megszüntetését, vasárnap még működött a (felhasználónév)@facebook.com-os cím, de mától már nem, így a címzettek nem kapják meg az oda érkező leveleiket. Ezért érdemes ellenőrizni, hogy semmiképpen se ez a cím szerepeljen az adatlapunkon.

Még 2010-ben a Facebook mindenkinek létrehozott egy (felhasználónév)@facebook.com-os e-mailcímet. A dolog két évvel később kavart nagy vihart, amikor  automatikusan erre cserélődtek le a felhasználók által megadott mailcímek. A gond az volt, hogy nemcsak az adatlapokon, hanem a Facebookkal szinkronizáló telefonok kontaktlistáiban is megváltoztak a címek.A facebookos mailcímre érkező leveleket először Facebook-üzenetként kaptuk meg, aztán korlátozni kezdték a szolgáltatást, és már csak a regisztrációkor megadott e-mail címünkre továbbították, de mától már nem teszik.

A te e-mail címed is megszüntette a Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top