nlc.hu
Szabadidő
Hosszú Katinkának nagy tervei vannak

Hosszú Katinkának nagy tervei vannak

Hosszú Katinka egy nagy interjúban mesélt magáról és a terveiről. Tovább fejlesztené a vállalkozását, indulna a következő olimpián is, de gyerekeket is szeretne.

Hosszú Katinka terjedelmes interjút adott a vs.hu-nak, amiben elárulta többek között azt is, hogy miért vállalta magára a motivátor szerepet:

 

A sikerhez vezető út sokkal fontosabb, mint a végén az eredmény, és ezt az utat a rajongóimmal együtt járjuk be, így az én sikereimet egy kicsit a sajátjuknak is érezhetik.

 

Ahogy ő a rajongóit, a rajongói őt motiválják:

Engem a rajongóktól kapott figyelem és szeretet motivál. Nagyon érdekes, mert amikor fáradt vagyok, vagy rosszabb a kedvem, akkor mindig jön valami olyan pozitív visszajelzés, ami emlékeztet arra, hogy miért is érdemes ezt csinálni.

Hosszú Katinkának nagy tervei vannak

Beszélt a férjével közös cégük filozófiájáról is:

Az Iron Nationnel olyan közösséget hoztunk létre, amelynek tagjai kortól, nemtől és készségektől függetlenül egytől egyig kiemelkedő személyiségek azáltal, hogy minden nap legyőzik önmagukat. Ahhoz, hogy az Iron Nationhöz tartozz, nem kell világbajnoknak lenned. Légy őszinte önmagadhoz, és emlékeztesd magad arra, hogy a kemény munka és a folyamatos elszántság mindig kifizetődik.

Hosszú Katinkának nagy tervei vannak

Ezt tartja szem előtt az edzések alatt is:

A londoni olimpia után kihagytam két hetet, azóta viszont nem volt olyan nap, amikor ne edzettem volna. Ahogy kérdezted is, folyamatosan készülünk, próbálunk minden évben jobbak lenni. Heti 6 alkalommal kora reggel az edzőteremben indítom a napomat, itt 2,5-3 óra súlyzós edzést végzek. Ezt követően úszom, illetve délután is. Egy úszóedzés átlagosan 7-8 km. A mai napig imádok úszni, még álmomban is úszni szoktam.

Hosszú Katinkának nagy tervei vannak

De azért fontos a férjével közösen (edzés nélkül) eltöltött idő is:

Nagyon is szükségünk van arra, hogy férj-feleségként is minőségi időt töltsünk együtt. Ezért ha van egy kis szabadidőnk, akkor »date night«-ot tartunk, ilyenkor vacsorázni és moziba megyünk. Mindketten imádjuk a rap zenét, a cool edzőcipőket és a kosárlabdát, nagy példaképem LeBron James amerikai profi kosárlabdázó.

Hosszú Katinkának nagy tervei vannak

Végül pedig mesélt a jövőbeli terveiről is. Szeretne részt venni a 2020-as olimpián is, de az anyaszerepre is készül:

Bárhogy is alakul, Rio után gőzerővel folytatom tovább az úszást, 2020-ban, Tokióban is szeretnék indulni. Mellette párhuzamosan építem tovább a vállalkozásomat, ugyanis ezzel szeretnék, szeretnénk foglalkozni hosszú távon. Egyszer pedig biztosan eljön az az idő is, amikor megállapodunk, és a férj-feleség-edző-tanítvány szerepkörből egy új szintre lépünk, ahol elsősorban anya és apa leszünk, ugyanis három gyereket szeretnénk majd.

A teljes interjút elolvashatod a vs.hu-n.

 Még több cikk Hosszú Katinkáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top